keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Banana Split

Oli muuten lempijälkkäri pienenä. Äsken päätin palkita itseni ahkeruudesta (pesin ja lajittelin kaikki välikausikamat pois pakattaviksi) sekä perheen ihan muuten vaan ja tein Emilin kanssa pikaisesti maailman parhaimman banaanikakun.

Kuva napattu Hellapoliisilta.

 Tämä resepti on varmaan monelle tuttu Hellapoliisin arkistoista, jollei ole niin suosittelen todella testaamaan. Helppo, nopea ja mielettömän hyvän makuinen. Ja kiva tehdä yhdessä lastenkin kanssa, pystyvät mittaamaan ja sekoittamaan itse aineet. Tuolla se nyt paistuu uunissa, Stella vetelee päivän toisia päikkäreitä ulkona ja tämä mama bloggaa, vaikka pitäisi kotihommia jatkaa. Noh, ei mahda mitään sillä eksyin pitkästä aikaan Bopon sivuille vain huomatakseni, että siellähän on ysmy ensi viikolla! Tässä info:


YSTÄVÄMYYNTI


Myymme lopun varaston lisäalella:

Ke 17.11 klo 10-18: lisäale -30%
To 18.11 klo 10-18: lisäale -30%
Pe 19.11 klo 10-18: lisäale -50%
Jo alennetuista hinnoista!

Lisäksi myymme kauden uutuuksia -30% ovh:sta
          
Ihanaa tavaraa metritolkulla, tolkuttomaan hintaan! Mallikappaleita, ulkoilua, ja paljon muuta ihanaa...Koot: 50-152 cm
         Bobo Showroom, Melkonkatu 16 A 3.krs, Lauttasaari
         puh. (09) 673 040, www.bobo.fi Bussit: 65A, 66A, 21V


 Ja merkkeinähän tuolla mm. Minymo, Lenne, Mayoral, Claire jne...Arvonkin tässä jaksaisinko lähteä Stellan kanssa junailemaan Helsinkiin päiväreissulle. Voisi samalla käydä lounaalla kavereiden kanssa ja katsastaa Zaran yms. kaupat joita täällä ei ole. Toisaalta Lauttasaareen lähteminen keskustasta vaunujen kanssa ja tungoksessa pyöriminenkään ei innosta. Hmm. Pitää pohtia. Bopon verkkokaupasta katselin samalla uusia ihanuuksia, nämä saisivat tulla meille:


Minymo 34,95

Minymo 27,95

Toffee 39,95


Losan 13,90

Losan 9,90


Harmi vaan, että kaikista muista paitsi polkadot-leggareista alkavat koot vasta 92 cm. Enkä taitaisi silti raaskia ostaa normaalihinnalla noitakaan vaikkeivat mitään kovin kalliita ole -  edullisiin löytöihin jää niin koukkuun, että on välillä tosi vaikeaa ostaa mitään ilman edes pientä alennusta :) Mitä te olette valmiita maksamaan vaatteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3