lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ne ovat täällä!

Nimittäin Nextit, neljässä päivässä! Ja ovat juuri niin ihania kuin kuvissakin - voiko mitään vaatemerkkiä rakastaa näin paljon? Stellalle otin kokoja 86 ja 92 cm, Emilille 5-6 v. eli 116 cm. Aiemmin merkki ollut aika naftia, mutta nämä yllättivät reiluudellaan. Esim. Emilin paidat menevät vielä pariksi kuukaudeksi jemmaan, hihat ja helma vielä pitkiä. Pahoittelen muuten kuvien laatua, otin ne illalla keinovalossa kun en vaan malttanut odottaa :P




Nämä yksityiskohdat!

 Laatu tuntuisi yhtä hyvältä kuin ennenkin, tykkään ihan hirveästi.

Pupuselle paita ja myssy
nyt heti käyttöön.

Ihanat paidat ja sukkikset syksyyn.

Yökkäreissä täydelliset sävyt ja malli talveen!

Näitä omenia tuli paljon, hauska
Marimekkomainen kuosi :)

Pilkkuja ja omppuja lisää...
leggarit tosi hyvän mallisia, kapeita.

Emil sai pandan...

...apinan ja dinon paidoissa sekä
mätsäävät collegehousut.


Suurin suosio tuli tästä pyjamasta.
Muttamutta. Purettuani paketin mietin oliko nämä nyt tässä, karsinko sittenkin osan pois tilausvaiheessa? Tarkistin koneelta ja valitettavasti osa tilauksestani puuttuu :( Nämäkin olivat kahdessa eri pakkauksessa ja ilmeisesti kolmanteen on jäänyt ainakin 5 tuotetta. Laitoin heti meiliä Britteihin onko lähetetty samaan aikaan, maanantaina soitan paikalliseen postiin. Oli meinaan jätetty lappu postilaatikkoon, että suurikokoinen kirje odottaa. Hakiessa nämä kaksi olivat kuminauhoilla kiinni, olisiko yksi paketti tippunut matkasta? Joka tapauksessa ottaa melkoisesti päähän, varsinkin kun puuttuvissa oli jo mekkoa jouluksi skeä muutamia muita vähän arvokkaampia vaatteita. Toivottavasti ne nyt löytyvät jostain :/ Onko muille käynyt näin?

torstai 28. heinäkuuta 2011

Lasten kenkiä 40-70% alessa

Jos ketään enää alet kiinnostavat, niin törmäsin melkoisen hyviin kenkäalennuksiin netissä. Typerän niminen kenkäkauppa Heppo (!) nimittäin myy joitain lasten (ja aikuistenkin toki) malleja reilulla alella vielä tämän viikon. Merkkeinä löytyy niin Kavat, Puma kuin Vikingkin jne. Alla muutamia edullisia ja kivoja malleja, me ei tarvita mitään mutta kokoja näytti olevan aika kivasti tarjolla. Muutoin olen kiinnostunut pienten tyttöjen gore-kengistä jos joltain löytyy ylimääräisinä myytäväksi - Stellan jalka on nyt noin 11,5-12 cm pitkä eli koko syksyllä ja talvella lienee jotain 20-21 välillä. Kävelykenkinä meillä menee vielä hetken keväällä ostetut Superfitit reilussa koossa 19 ja äitini löysi pinkit Eccot vielä seuraavassa koossa. Mutta siellä Heppossa siis alessa mm. näitä:


Eilen meille saapui postissa IHANA paketti supernopeasti, siitä lisää vielä tänään myöhemmin ;)

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Robeezin suloisuuksia edullisesti

Olen suosinut Tohvelisankaria tossutoimittajana molemmille, mutta nyt on ehkä pakko tilata Campadresta - meneillään on Robeezin kamppis ja voi apua mitä ihanuuksia siellä on! Hinnat 16-23 euroa per pari.






Ekat tyttösöpöilyt matkaavat nyt siis meille. Postarithan tuolla ovat kalliit (ennen sai valita edullisemman kirjetoimituksen tosin?), mutta kannattaa jos tilaa useamman tuotteen. Ja välillä, kuten viime viikonloppuna, on ilmaisen kuljetuksen kamppis. Seuraavaksi sinne tulossa näköjään Levis Kids, Shampoodle, Trumpette ja Tretorn. Osittain samat merkit kiertävät, joten sitä POPpia odotellessa....;).

tiistai 26. heinäkuuta 2011

TH -50% + ilmainen toimitus

Tämä taas pikainen postaus kera vinkin - Tommy Hilfigerin omassa nettikaupassa oikeastaan kaikki aletuotteet puoleen hintaan (myös lasten!) ja ilmainen toimitus tämän viikon loppuun saakka. Meille ei ollut kokoja, mutta muille voisi olla. Olisin ottanut ilomielin vaikka nämä odottamaan jo ensi kesää:









Sen sijaan tein samalta merkiltä löydön kun kävin kääntymässä Stockan loppualessa lauantaina - peräänkuuluttamani tummat siistit työfarkut enää 34 euron hintaan!

Malli Paris, siistit ja supermukavat
ja noin 10 cm liian pitkät ;)
Olimme siis treffeillä miehen kanssa ja lapset hoidossa mummilassa yön yli. Kaikki oli mennyt hyvin, vaikka aamulla jäi Hesari puolitiehen kun tuli niin ikävä pieniä :) Yövyimme KlausKoossa, kävelimme kauniin kesäisessä entisessä kotikaupungissa, nautimme Mojitot tapamme mukaan Tornin Ateljee Barissa. Kaikkia suosittelen lämpimästi! Parasta oli puhua muustakin kuin kauppalistasta ja yöheräilyistä, olla hetken taas me kaksi. Ja ihanaa oli olla taas me neljä kun pääsimme hakemaan lapset. Onnea on.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Edulliset rakkaudet

Onneksi lempimerkkini eivät ole sieltä kalleimmasta päästä. Onkin muuten melkoinen helpotus taas näiden syysmallistojen pukatessa markkinoille. Ykkössuosikkini Next on ylittänyt kaikki odotukset ja olisin voinut ostaa lähes kaiken sieltä. Karsinta oli vaikea, mutta lopulta sain valikoitua ehkä ne ihanimmat koriin kuitenkin. Niistä sitten lisää kun saapuvat, tuolta sivuilta ei saa kopsattua kuvia helposti joten jätän teidät jännitykseen ;) Jokainen voi toki käydä itse toteamassa suloisuuksien tason tuolta *pitkä ihastunut huokaus*. Niille jotka eivät ole sieltä tilanneet tiedoksi (kun näitä usein multa kysytään):


- postarit 5 euroa Suomeen, tulevat 1-2 viikossa ihan postilaatikkoon
- maksamiseen tarvitaan joku kansainvälinen maksukortti mikä nykyisin on käytännössä kaikilla (esim. nykyinen pankkikortti eli Visa Debit)
- mallistoon päivitetään uutuuksia kauden alussa useampaan otteeseen, Suomeen toimitettavat eivät ole koskaan alessa valitettavasti
- tuotteet voivat näyttää loppuunmyytyä, mutta niitä tulee lisää eli kannattaa katsoa sitkeästi useampana päivänä suosikkejaan ja kokojaan.





Toinen mahtava merkki on Ellokselta saatava Vertbaudet. Odottelen sekä sinne että Henkkamaukalle jotain alekoodeja, mutta sitä ennen voi aina fiilistellä jo uutuuksia. Alla olevat ovat niiiiiiin suloisia:





Tulipas paljon kuvia. Samalta merkiltä löytyy myös tosi kivoja äitiys- ja imetysvaatteita, miksi näitä ei ollut tiedossani kun odotin Stellaa?!? Niitäkin olen muuten pakkaillut pois, haikeudella lopettelen imetystä tytön lähestyessä vuoden ikää. Mahdollista kolmatta raskautta varten säästin enää muutamia aikaa kestäviä vaatteita, loput päätyvät huutikseen kuten _paljon_ muutakin. Tänään naputtelen poikien kesävaatetta ja jatkan tyttövauvojen kamppeilla, ilmoittelen päivityksistä täällä. Molempia em. merkkejä tulossa myyntiin, mm. nämä...

 

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Taas pari alevinkkiä

Mun langattomasta hiirestä on patterit loppuneet, enkä jaksa näyttää kannettavan omaa hiirtä, joten pidempiä postauksia luvassa vasta ensi viikolla kun saan hankittua tuoreet paristot :) Meillä on uitu, pesty mattoja, käyty piknikillä, syöty kevyesti, riidelty railakkaasti ja onneksi myös sovittu - huomenna nimittäin juhlimme hääpäivää kahden hotellissa Helsingissä Emilin ja vuosikkaan Stellasen jäädessä (jälkimmäinen ekaa kertaa!) yökylään mummilaan. Jännittää. 

Noh, koska yksi osa riitaammekin koski lastenvaatteita, jätän teille nämä muutamat alevinkit painottaen samalla että _minä_ en ole vaatetta nyt tilannut. Mutta jos jotain muuta kiinnostaa niin:

Melijoe tarjoaa alen loppurysäystä merkkivaatteineen, viikonlopun ajan postarit ovat ilmaiset mikä on aika hyvä säästö. Extrana 10% pois kaikesta koodilla PLUS10. Lili, Ikks, Confetti, RL jne....

BeautyBaysta saa tukkajuttuja ja kosmetiikkaa todella edullisesti ja nyt vielä 12% pois koodilla 12YEARS. Tigi, Joico, Osis, Too Faced jne...

Pakko laittaa vielä Stellan viikonlopun asut tähän. Koko kesä ollaan menty niin voimakkaasti vaaleanpunaisessa, että vihreä tuntuu kumman raikkaalta nyt. 

Tunika ja farkkuleggarit
H&M, vitosen kappale.


Mekko ja leggarit
Nextin, ebaysta.
Hymyilytti kun Sini kirjoitti samasta aiheesta jo aikaisemmin ja esitteli superihania Phister&Philinan vaatteita siinä samalla. Mulla on koko kevään kaivellut se yksi P&P:n pässimekko mutta en ole raaskinut ostaa ja alestakin edelleen mietin kannattaako hamstrata kun pienin koko on reilu 92 cm...eli vuoden päästä sopiva. Huoh. Mutta on se ihana, tämä :)





Siis vaihteeksi. Muuten meillä onkin päällä lähes poikkeuksetta sitä vaaleanpunaista, sopii vaaleatukkaiselle ja taivaansinisilmäiselle tytölle niin hyvin. Sitä taitaa tulla talveenkin niin kuin aika monelle muullekin (ja meiltä lähtee jemmasta kiertoon talvikampetta muissa väreissä), Cupcaken kaunis mallisto muutti vähän suunnitelmia;) Mutta nyt en mieti talvea enempää, helteistä viikonloppua vielä kaikille!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

GAP & BR tänään postikuluitta!

Siinähän oleellisin tulikin :) Eli tämän päivän ajan säästää 10 punnan toimituskulut koodilla NEWFALL sekä Gapin että Banana Republicin kaupasta. Ihania uutuuksia oli joka osastolla, mutta itse yritän malttaa että sieltä tulee joku prosentillinen alekoodi vielä myöhemmin. Sen sijaan varsinaisia aletuotteita kannattaa nyt tilata jos jäi jotain hankkimatta. 


Syksyn ekoja paloja fiilistelen vähän myöhemmin, siellä oli kyllä (taas) vaikka mitä ihanaa.


Ja vielä kertaukseksi jos joltain mennyt ohi:


Babyshopissa paljon merkkikamaa isossa alessa, eilen ainakin oli kokoja hyvin jäljellä. Molo, Mini a Ture, Katvig, Imps&Elfs, Armani Junior jne...


Me&I on alentanut kesäkamppeet puoleen hintaan (vähintään).


Ja Espritistä saa vielä ainakin tämän päivän 20% lisäalen (lisäksi heillä aina ilmainen toimitus).



tiistai 19. heinäkuuta 2011

Mitä mökkimatkalta voi ostaa?

Paljonkin. Trust me. Mökkipaikkakunnallamme on yksi liike, joka myy lempimerkkejäni (eipä paljon muita vaatekauppoja ole siis muutenkaan :D) ja siellä sattuikin olemaan _kaikki_ puoleen hintaan. Harmiksi/onneksi koot tai mallit eivät osuneet, joten mukaan lähti vain nämä kaksi Creamin suloista alustoppia pitseineen.

Luonnonvalkoinen ja hento roosa,
12 euroa kappale.

Todelliseksi aarreaitaksi osoittautui jo aiemmin kehumani paikallinen kirppis - ilmeisesti em. putiikin omistaja kauppasi sielläkin samoja merkkejä ja mallikappaleita pilkkahintaan - mukaan lähti muun muassa Kellon aivan uskomattoman upea musta neulemekko käsittämättömään viiden euron hintaan! Lisäksi muutama Creamin ja Kaffen vaate, Sandwichiakin olisi ollut mutta niissä värit eivät miellyttäneet. Katsoin muuten vaatekaappiani ja tänään tulleiden muutaman ebay-ostoksen (Monsoonia ja Banana Republicia) lisättyäni mietin että voisin tehdä ihan oman postauksen 2nd handina & aleista kerätystä todella toimivasta työpuvustosta :) Okei, muutama jakku on ostettu uutena, mutta muuten ei oikeastaan mitään. Me happy.

Mikään ei muuten (no melkein ainakaan) harmita niin paljoa kun löytää normihintaisena ostamansa vaate alennuksesta tai pienemmällä prosentilla tiputettuna isommalle alelle. Niinpä yritän aina malttaa sinne loppualeen, jollei ole mitään ihan pakollista. POPin juttuja kannatti odottaa, kävimme Kuopiossa ja sieltä sain himoitsemani -50% alella. Kuopion POP on muuten paljon parempi kuin pääkaupunkiseudun vastaavat jostain syystä, laaja mallisto ja aina hyvät alet joissa tavaraa runsaasti.

Tätä mekkoa olisin ottanut joka
värissä jos olisi ollut :)
Ajattelin jo syksyä, joten alle ostin
pitkähihaisen ja samaa sävyä sukkia.


Sanoinko jotain niistä viimeisistä kesä-
vaatteista? No tähänkin voi laittaa alle
tuon saman pitkähihaisen...


Ja Emilille laivapaita, saman sarjan huivi kaulaan
ja laadukkaat sukat käpäliin. Jes!
Oiskohan nää nyt oikeasti tässä? Voinkin alkaa seuraavaksi niiden syysmallistojen katselun...;)