keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Robeezin suloisuuksia edullisesti

Olen suosinut Tohvelisankaria tossutoimittajana molemmille, mutta nyt on ehkä pakko tilata Campadresta - meneillään on Robeezin kamppis ja voi apua mitä ihanuuksia siellä on! Hinnat 16-23 euroa per pari.


Ekat tyttösöpöilyt matkaavat nyt siis meille. Postarithan tuolla ovat kalliit (ennen sai valita edullisemman kirjetoimituksen tosin?), mutta kannattaa jos tilaa useamman tuotteen. Ja välillä, kuten viime viikonloppuna, on ilmaisen kuljetuksen kamppis. Seuraavaksi sinne tulossa näköjään Levis Kids, Shampoodle, Trumpette ja Tretorn. Osittain samat merkit kiertävät, joten sitä POPpia odotellessa....;).

5 kommenttia:

 1. Minä kyllä suivaannuin kympin postikuluihin niin etten sieltä viitsi ihan heti tilata mitään.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, voi voi kun kun ostin jo jesperin alesta, melkein (taas) tekis mieli toisetkin!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Noi postarit on vaan kyllä niin suolaiset. Jos tilaa yli 80 eurolla, niin saa ilmaset, mutta kukaan ei tarvi yksin 6 paria tossuja ;) Yksille tossuille tulis postarien kans liikaa hintaa :( ..ja toimitusaika tuolla oli kaksi vkoa ainakin meillä. PO.P:n kamppista mäkin odottelen.

  VastaaPoista
 4. Mäkään en tilannut kun katsoin että Robeezin omalta sivulta sai alesta samaan hintaan... Ja jos tilaa vähintään kahdet ei tule kulujakaan! Campadren ainut positiivisuus on se, että sieltä voi tilata laskulla ja katsoa tuotteen ensin. Mutta jos palauttaa niin se kymmpi minkä jää miinukselle postareista on kyllä aika kova :/

  Isännälle olen tuolta vuosi sitten tilannut Sas:in kellon synttärilahkjaksi. Toimitus vei sellaiset pari kuukautta (!) ja sitten tuli karhulaskua ajallaan maksetusta laskusta... Kyllä tympi. Mutta se positiivista, että tuote tuli ja oli sitä mitä pitikin.

  VastaaPoista
 5. Noi postikulut on kyllä tylsät, ennen tosiaan sai pienempiin lähetyksiin valita kirjeen 3,90. Mä olen tilannut tuolta Humanityn rannekoruja, POPin ulkovaatteita, Cars-trolleyn pojalle sekä jotain muitakin koruja itselleni. Lasken aina että alennus on tarpeeksi iso postareiden kanssakin, en siis koskaan yksittäistä tuotetta, enkä tilaa mitään missä on vaara että pitää palauttaa. Onpa kurjaa jos on ollut ongelmia noiden kanssa, tuotteiden odottelu jne. on ärsyttävää aina muutenkin :/

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3