perjantai 22. heinäkuuta 2011

Taas pari alevinkkiä

Mun langattomasta hiirestä on patterit loppuneet, enkä jaksa näyttää kannettavan omaa hiirtä, joten pidempiä postauksia luvassa vasta ensi viikolla kun saan hankittua tuoreet paristot :) Meillä on uitu, pesty mattoja, käyty piknikillä, syöty kevyesti, riidelty railakkaasti ja onneksi myös sovittu - huomenna nimittäin juhlimme hääpäivää kahden hotellissa Helsingissä Emilin ja vuosikkaan Stellasen jäädessä (jälkimmäinen ekaa kertaa!) yökylään mummilaan. Jännittää. 

Noh, koska yksi osa riitaammekin koski lastenvaatteita, jätän teille nämä muutamat alevinkit painottaen samalla että _minä_ en ole vaatetta nyt tilannut. Mutta jos jotain muuta kiinnostaa niin:

Melijoe tarjoaa alen loppurysäystä merkkivaatteineen, viikonlopun ajan postarit ovat ilmaiset mikä on aika hyvä säästö. Extrana 10% pois kaikesta koodilla PLUS10. Lili, Ikks, Confetti, RL jne....

BeautyBaysta saa tukkajuttuja ja kosmetiikkaa todella edullisesti ja nyt vielä 12% pois koodilla 12YEARS. Tigi, Joico, Osis, Too Faced jne...

Pakko laittaa vielä Stellan viikonlopun asut tähän. Koko kesä ollaan menty niin voimakkaasti vaaleanpunaisessa, että vihreä tuntuu kumman raikkaalta nyt. 

Tunika ja farkkuleggarit
H&M, vitosen kappale.


Mekko ja leggarit
Nextin, ebaysta.
Hymyilytti kun Sini kirjoitti samasta aiheesta jo aikaisemmin ja esitteli superihania Phister&Philinan vaatteita siinä samalla. Mulla on koko kevään kaivellut se yksi P&P:n pässimekko mutta en ole raaskinut ostaa ja alestakin edelleen mietin kannattaako hamstrata kun pienin koko on reilu 92 cm...eli vuoden päästä sopiva. Huoh. Mutta on se ihana, tämä :)

Siis vaihteeksi. Muuten meillä onkin päällä lähes poikkeuksetta sitä vaaleanpunaista, sopii vaaleatukkaiselle ja taivaansinisilmäiselle tytölle niin hyvin. Sitä taitaa tulla talveenkin niin kuin aika monelle muullekin (ja meiltä lähtee jemmasta kiertoon talvikampetta muissa väreissä), Cupcaken kaunis mallisto muutti vähän suunnitelmia;) Mutta nyt en mieti talvea enempää, helteistä viikonloppua vielä kaikille!

1 kommentti:

  1. Sun blogi on petollinen noiden mahtis vinkkien takia :) Nyt en kuitenkaan sortunut!

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3