tiistai 26. heinäkuuta 2011

TH -50% + ilmainen toimitus

Tämä taas pikainen postaus kera vinkin - Tommy Hilfigerin omassa nettikaupassa oikeastaan kaikki aletuotteet puoleen hintaan (myös lasten!) ja ilmainen toimitus tämän viikon loppuun saakka. Meille ei ollut kokoja, mutta muille voisi olla. Olisin ottanut ilomielin vaikka nämä odottamaan jo ensi kesää:

Sen sijaan tein samalta merkiltä löydön kun kävin kääntymässä Stockan loppualessa lauantaina - peräänkuuluttamani tummat siistit työfarkut enää 34 euron hintaan!

Malli Paris, siistit ja supermukavat
ja noin 10 cm liian pitkät ;)
Olimme siis treffeillä miehen kanssa ja lapset hoidossa mummilassa yön yli. Kaikki oli mennyt hyvin, vaikka aamulla jäi Hesari puolitiehen kun tuli niin ikävä pieniä :) Yövyimme KlausKoossa, kävelimme kauniin kesäisessä entisessä kotikaupungissa, nautimme Mojitot tapamme mukaan Tornin Ateljee Barissa. Kaikkia suosittelen lämpimästi! Parasta oli puhua muustakin kuin kauppalistasta ja yöheräilyistä, olla hetken taas me kaksi. Ja ihanaa oli olla taas me neljä kun pääsimme hakemaan lapset. Onnea on.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Tilasin pojalleni raidallisen neulehupparitakin, jota olin kuolannut viivi&viktor kaupasta, eikä niitä jäänyt aleen... En edes muistanut tommyn omaa nettikauppaa! :) Kiitos!

    VastaaPoista
  2. OIh, mikä ihana miniloma!

    Meillä tytöllä tuo sama raitatoppi puna-valkoisena ja on niin ihana, että toivon kovasti sen mahtuvan vielä ensi kesänäkin. Tosin onhan meillä sitten toinen tyttö perimässä sen...

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3