maanantai 18. heinäkuuta 2011

Alepoiminnat lapsille & mamalle

Mökiltä palattu (muutaman ostoksen kanssa!), mutta laitetaan nyt tämä sateisessa säässä kuvattu alepostaus vielä menemään ensin kun sen aiemmin jo aloitin :)


* * *

Olen luultavasti käyttänyt jo alekiintiöni kevään aikana, sillä juuri mitkään alet eivät ole saaneet mua innostumaan. Mitäänhän melkeinpä ei tarvita, joten oisko syytä siinäkin ;) Yhdestäkään verkkokaupasta ei ole nyt tullut meille mitään, paljon ois ihanuuksia monessakin ollut mutta joko koot eivät ole natsanneet tai sitten postareissa olen alkanut pihistelemään (ei kun tulipas sittenkin Nelly.comista Katvigin alesta vihreä raitapaita Emilille syksyyn kun postit ilmaiset heinäkuun loppuun). Alkuviikosta tein täsmäiskun Helsinkiin, livealeista ainoastaan Jesper&Juniorin loistava -50% ja muutama pienempi liike saivat ostohalut aikaiseksi. 
Stellan ekat kumpparit, aivan hurmaavat Hait!Jesper Juniorista, 17 euroa.

Stellalle ihan vihoviimeiset kesäkamppeet.
En voinut vastustaa tätä Benettonin settiä
- 8 eurolla kappale lähtivät mukaan.

Ihanat yksityiskohdat!

Emil sai pari paitaa syksyyn,
vitosen kappale.

Jesper&Juniorista kannattaisi kyllä ostaa aina kaikki ulkovaatteet noista alennuksista, heti kaikki Ticketit, Cuppikset ja Reimatkin tuohon puoleen hintaan. Jemmavarastoiden ansiosta en kuitenkaan hankkinut Stellalle kun pipon ja hanskat (vaikka ois ollut kaikkia ihania ulkovaatteita mutta en jaksa enää yli vuotta säilöä), Emil on sen sijaan venähtänyt pituutta taas niin paljon että ostin uudet Reimatecin ruskeat housut kahdellakympillä seuraavassa koossa. Mustat olisin halunnut, mutta niitä ei ollut vyötärömallisina muuten kuin suoralla lahkeella. Poika valittaa että henkselit valuvat, joten ei jäänyt muuta vaihtista kuin nuo samat harmaanruskeat. Samalla jäin miettimään takkien sopimista (pieneksi jäänyt juuri siis mm. Ticketin omenanvihreä plain rain), joten ostin vähän varmuudeksi Jonathanin tähtimalliston takin noihin housuihin sopivana - näyttää meinaan livenä paljon kivemmalta kuin kuvassa:


Hintaa jäi kosteussuojatulle
takille enää 26 euroa.


Itselleni olen hankkinut nyt aika paljon sopivampaa vaatetta elokuun töihinpaluuta silmälläpitäen, istuvat tummat perusfarkut olisivat vielä hakusessa (saa ehdottaa hyviä merkkejä!, itse hankin aina tylsästi joko Vilan tai Espritin malleja kun sopivat vartalolleni). Omia vaatteita olen ostanut jo 30% alellakin, on harvinaista löytää sopivia kokoja ja malleja itselleni. Uusin innostukseni on Sandwich, jonka vaatteita saa täältä meiltäkin Pienestä Waatekammarista.  

Benettonin ihana lörttöpaita
kotiin ja harmaa pilkkuhuivi.
Tämän hetken lempivärien suoraa :)
Pinossa alelöytöjä Sandwichiltä,
Ellokselta ja Vero Modalta.
Pliseerauksia, haaleita sävyjä,
viimeistelemättömiä rentoja reunoja.

3 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt noissa sun duunivaatteissa.

  Ja JJ:n alesta mieluusti hamstraankin ulkovaatetta, mutta nyt oli sama homma kuin teillä, että jemmavarastossa piisaa kampetta, joten en ole ostanut kuin pari sisävaatetta. Huippua oli, kun löysin meidän häihin Nöpölle juuri parhaan mekon puoleen hintaan! Tuli hullu olo: saako häävaatteissa päästä halvemmalla? =D

  VastaaPoista
 2. Täällä kans ollaan samoilla linjoilla, JesperJuniorin ulkovaatealet on omaa luokkaansa. Niissähän jo alunperin on hinta-laatu ihan kohdillaan ja kun napsastaan vielä 50% pois...

  Ihania vaatteita olet itsellesi löytänyt! :)

  VastaaPoista
 3. jarna: kiitos, niin munkin mielestä :) Voi kun osaisi olla hamstraamatta niin paljon, JJ:n alesta tekisi aina löytöjä!

  Onaha: nimenomaan, ei mitään pikkualennuksia :) Ja kiitos!

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3