tiistai 19. heinäkuuta 2011

Mitä mökkimatkalta voi ostaa?

Paljonkin. Trust me. Mökkipaikkakunnallamme on yksi liike, joka myy lempimerkkejäni (eipä paljon muita vaatekauppoja ole siis muutenkaan :D) ja siellä sattuikin olemaan _kaikki_ puoleen hintaan. Harmiksi/onneksi koot tai mallit eivät osuneet, joten mukaan lähti vain nämä kaksi Creamin suloista alustoppia pitseineen.

Luonnonvalkoinen ja hento roosa,
12 euroa kappale.

Todelliseksi aarreaitaksi osoittautui jo aiemmin kehumani paikallinen kirppis - ilmeisesti em. putiikin omistaja kauppasi sielläkin samoja merkkejä ja mallikappaleita pilkkahintaan - mukaan lähti muun muassa Kellon aivan uskomattoman upea musta neulemekko käsittämättömään viiden euron hintaan! Lisäksi muutama Creamin ja Kaffen vaate, Sandwichiakin olisi ollut mutta niissä värit eivät miellyttäneet. Katsoin muuten vaatekaappiani ja tänään tulleiden muutaman ebay-ostoksen (Monsoonia ja Banana Republicia) lisättyäni mietin että voisin tehdä ihan oman postauksen 2nd handina & aleista kerätystä todella toimivasta työpuvustosta :) Okei, muutama jakku on ostettu uutena, mutta muuten ei oikeastaan mitään. Me happy.

Mikään ei muuten (no melkein ainakaan) harmita niin paljoa kun löytää normihintaisena ostamansa vaate alennuksesta tai pienemmällä prosentilla tiputettuna isommalle alelle. Niinpä yritän aina malttaa sinne loppualeen, jollei ole mitään ihan pakollista. POPin juttuja kannatti odottaa, kävimme Kuopiossa ja sieltä sain himoitsemani -50% alella. Kuopion POP on muuten paljon parempi kuin pääkaupunkiseudun vastaavat jostain syystä, laaja mallisto ja aina hyvät alet joissa tavaraa runsaasti.

Tätä mekkoa olisin ottanut joka
värissä jos olisi ollut :)
Ajattelin jo syksyä, joten alle ostin
pitkähihaisen ja samaa sävyä sukkia.


Sanoinko jotain niistä viimeisistä kesä-
vaatteista? No tähänkin voi laittaa alle
tuon saman pitkähihaisen...


Ja Emilille laivapaita, saman sarjan huivi kaulaan
ja laadukkaat sukat käpäliin. Jes!
Oiskohan nää nyt oikeasti tässä? Voinkin alkaa seuraavaksi niiden syysmallistojen katselun...;)

5 kommenttia:

 1. Minulle ei ole olemassa kesävaatteita, vaan kaikkia voi ja pidetäänkin myös läpi vuoden. Alle vaan jotain pitkähihaista(lahkeista ja taas mennään!

  VastaaPoista
 2. Jkl:n uudessa Po.p:ssa oli vielä Kuopiotakin paremmin kokoja jäljellä muutama päivä sit :)

  Tosi nättejä noi sunkin löydöt ja innolla odotan niitä(kin) näkeväni lisää!

  VastaaPoista
 3. Uudet Po.pit on aina ihan helmiä noiden alejen suhteen, kun eivät ehdi sillä tavalla myydä kuin vanhemmat. Muistan hyvin, kun tänne meidän kulmille Po.p tuli.

  Mä muuten kanssa odotan ko. liikkeeltä aina tuota -50% alea. Hyvin jäi tänäkin vuonna meidän katsomia juttua. Ainoa näemmä, jota on turhaa yrittää metsästää loppualesta on alle 110cm vk- ja toppahaalarit kivoissa väreissä. Ne katoaa jo sillä hikisellä -20% alella, jolla en itse vaivaudu ainakaan varastoon ostamaan. Eri asia tietysti, jos heti käyttöön tarvitsee.

  VastaaPoista
 4. Mä en jotenkin ikinä ole osannut käyttää tätä Tampereen Po.P:a tai löytänyt sieltä mitään. Oon ihan kade näistä teidän muiden hienoista löydöistä :).

  VastaaPoista
 5. Cream on mun suosikki myös. Meidän pikkupaikkakunnalla lopetti liike joka sitä myi, niin olen tilannut pari kertaa netistä Creamin omiltä sivuilta. Eka kerta meni hyvin, mutta toinen ostostilaus ei ole vielä tullut vaikka tilauksesta on pian kuukausi. Ei ole kyllä veloitettukaan tililtä, mutta varauksena näkyy. Sähköpostiin ei ole tullut pariin päivään vastausta...

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3