tiistai 3. tammikuuta 2012

Pretty good year

Loppui lompsis sekin vuosi. Mahtava, väsyttävä, elämänmakuinen. Yritin tehdä paluuta bloggauksen pariin muutamaankin otteeseen, mutta aika ei ollut koskaan oikea. Ei ollut kirjoitettavaa, kuvattavaa, oli vähän takki tyhjä. Josko yrittäisin kuitenkin taas uudestaan, sillä tästä saa kuitenkin niin paljon. Fenixin nousu numero kaksi siis kokeilussa :)

Kuohuvaa uudelle vuodelle vaikka
vähän lämpimämmältä ajalta :)

Meillä voidaan hyvin. Stellasta on kasvanut 1,5 v. touhukas tyttö - pitkätukkainen ja sinisilmäinen, pulleamasuinen ja päättäväinen. Yksittäisiä sanoja tulee, kaikki ymmärretään, hassutellaan, juostaan ja kiivetään. Omaa tahtoa ilmaistaan voimakkaasti, suukotellaan ja halaillaan. Isoveljen kanssa löytyy välillä jo yhteistä leikkiäkin, kovin rakkaita ovat toisilleen. Emil opettelee lukemaan, pohtii elämän isoja asioita, kaipaa välillä enemmän kavereita ja välillä taas äidin syliä. Mies on pärjännyt muksujen kanssa kotona loistavasti, kotiaikaa kaikilla kolmella jäljellä vielä kolme kuukautta. Sitten alkaa jälleen uusi arki ja aika. 


Talvivaatesovittelua.

Laittelen tähän nyt muutamia kuvia loppuvuodesta - hyviä hetkiä, kirpparilöytöjä, ebayn aarteita. Joidenkin kanssa olen tehnyt kauppoja hiljaiselonkin aikana, kiitos niistä ihanuuksista! Alennusmyynneissä olen yrittänyt olla malttavainen, mutta taitavat ne ensi vuodenkin topat olla jo tapani mukaan hankittuina...:) Vähän tuntuu silti hassulta, että kesämallistot on julkaistu jo ketjukaupoissa ainakin joulukuun puolella ja kevättäkin puskee jo pikkuhiljaa sieltä sun täältä. Stellalle on ihan luvattoman paljon välikausivaatetta jemmassa (siis oikeasti ihan liikaa), mutta Emilille vasta yksi takki. Yritin jotain aletakkeja hänelle näyttää mutta ei kelvanneet, niinpä pääsen edes jonkun ostamaan sitten uusista mallistoista :) Muutenkin Emil valitsee nykyisin itse vaatteensa aamuisin, liikkistä mutta myös välillä rasittavaa kun jotkut (maman mielestä) kivat paidat eivät tunnu pääsevän päälle lainkaan. Stella on myös kiinnostunut pukemisesta, tai oikeastaan riisumisesta...mallailee varsinkin hattuja innokkaasti ja käy katsomassa peilistä. Hassut ihanat.

Syksyllä käytiin mökillä...
...syötiin ihanaa parsa-halloumi -risottoa...
...yövyttiin upeasti Porvoossa...
...pyykättiin vaatteita joista monet jo pieniä.
Shoppasinkin vähän: poolo Donaldson / huutis,
neulemekko Zara / ebay.
Mekko Next / ebay,  liivi H&M / kirppis.
Converset....
...Cientat...
...ja Cupcaken mekko kirpulta.

Rakas kirppisharrastukseni on ollut todella syrjässä, FB-kirput, huutis ja ebay eivät ihan täytä sitä rakoa. Ne parit kerrat kun olen ehtinyt käydä niin Keravalla, Savossa kun Espoossakin muutaman kirppiksen katsomassa, on löytöjä aina tarttunut mukaan. Niinpä toivelistaani tälle vuodelle (joka muutenkin on pitkä) lisään: ehtisinpä vierailla useammin näissä kierrätetyn tavaran taivaissa! Muuten yritänkin sitten karsia sitä tavaraa ja vaatetta omasta kotoa. Asuntojakin katsellaan vähän sillä silmällä, että jos vuoden-puolentoista kuluttua voisi muuttaa isompaan.

Mutta hei, ihanaa vuotta teille kaikille, tavataan taas useammin täällä! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla susta! Niin se elämä välillä vie, kotona ollessa ehtii kummasti enemmän :).

    Onnellista alkanutta vuotta, tavataan taas!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla teistä <3 Ei paineita blogista - silloin kun jaksaa ja ehtii & on fiilistä!

    Hienosti ne iskätkin lasten kanssa pärjää ;)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3