keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Aletilaus ja kokoapua

Pääsinkin heti jatkamaan, jee ja kiva! Nimittäin eilen saapui UPS:n lähetillä vallan kotiovelle aletilaus Booztilta. Sisältö oli lähes kokonaan Cupcakea, muutamat MP:n sukkikset mukana ja yksi Phister&Philinan mekko. Innoissani sovittelin heti kun mallit vielä virkeinä ja kyllä taas nämä kokoasiat alkoivat ottaa pannuun. Stellalle tuli Cuppiksen paitoja koossa 2/92 kevättä ajatellen ja vähän syksyäkin, vaan ovat sopivia nyt. Phister&Philinan mekko kokoa 3 menisi varmaan 5 v. isoveljellekin kokonsa puolesta ja saman koon (90) sukkiksissa oli kolmea eri pituutta samalla merkillä. Rain set koossa 92 menisi jo nyt mutta myös keväällä:
Ei ole iso tämäkään (hihoista ainakaan).
Emilille tilasin toppatakin ensi talvea ajatellen ja kyllä koko 6 on vaan liian sopiva kun menisi jo nyt :( Vai mitä sanotte?

Hihat tässäkin jäisivät ekana pieniksi.
Joten takki lähtee ainakin palautukseen, samoin osa paidoista ja sukkiksista ja se jättimekko. Jotain meille jäikin:


Nämä söpöt paidat, pesun kautta päälle...

...samoin tämä, on muuten tosi
laadukkaan tuntuinen.
Kumpparit ja sadeasu jäivät myös. Emilille
ois ollut mustasta kokoja, mutta ei oikein
käytä muita kun kurahousuja joten en ostanut.
Hyvä minä!
Otanko nyt siis uuden tilauksen ja siihen koon 7 Emilin ensi talveen? Entä onko kokemusta Minymon kokohommista, tämäkin takki olisi monessa paikassa alessa nyt, riittäisikö siitä 116 cm?


Haalarin aion sisukkaasti saada pojalle päälle vielä eskarivuonnakin, Pomp de Luxin alesta sain onneksi tämän haluamani koossa 122. 



Ticketin verkkokaupassakin olisi nyt edullisemmin poikien värejä, mutta ehkä yksi haalari on turvallisin kun sillekään ei ole käyttövarmuutta ;) 

Ja sitten vielä pipoasiaa - minkäkokoisen pipon ostaisitte 1,5 v. - 2 v. tytölle Nova Starin valikoimista? Näihin kysymyksiin, heippa!

7 kommenttia:

  1. Meillä on CC:n sadesetit molemmilla tarhassa ja täytyy ikäväkseen sanoa, että ei ole yhtä kestäviä kuin esim. Reima ja T2H. Olkain on jo ommeltu kertaalleen kiinni, vaikka tänä syksynä otimme käyttöön. Ei muilla merkeillä ole ollut ongelmia olkainten kanssa...

    P&P on aina isoa, se kannattaa muistaa.

    Nova Starin pipot on meillä ainakin olleet kippanoita eli ottaisin reilua kokoa.

    VastaaPoista
  2. Meillä on tuo Minymon tähtitoppatakki ja toppahousut lokakuun alussa neljä vuotta täyttäneellä pojalla koossa 104 cm - vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Poitsu oli syyskuun lopussa tasan metrin ja nyt on noin 102-103 - puku ei ole ollut missään vaiheessa liian iso, mutta näillä näkymin menee kuitenkin hyvin koko talven. Tekisi mieli ostaa vastaava puku ensi talveksikin - housut ovat mielestäni hyvänmalliset ja pysyvät hyvin suht' hoikallakin pojalla jalassa ilman henkseleitä, jotka mukana kyllä tulivat (vastaavankokoiset Molo kidsin housut jäivät käyttämättä, kun eivät pysyneet jalassa). Myös minun mielestäni Cupcaken trikoopaidat ovat hyvänlaatuisia, ainakaan meillä saumat eivät kierrä, eikä nukkaakaan ole tullut.

    VastaaPoista
  3. meille tuli kirkkaan räiskyvän keltainen didrikssonin takki ensivuoteen. koko 128, ei hirmusen iso; lokakuussa 114cm mitattu 5v poika =)

    VastaaPoista
  4. Tilasin niinikään Booztilta cupcaken tähtikuosia haalarin, poika täytti nyt joulukuussa 4, ensi talveksi koossa 122! Poika on nyt 105cm pitkä. Mietin kokoajan kuumeisesti onko tuo koko 116 sitten liian pieni jos pitäisi koko talven mahtua?? Missä kuussa poikasi on syntynyt ja miten pitkä hän on?

    VastaaPoista
  5. Jarna: no voi miten tylsää että teillä ollut laatuongelmia, toivottavasti toi Stellan setti kestää. Hyvä etten Emilille tilannut. P&P on isoa mutten muistanut taas että noin isoa!

    Aake07: yllätyin oikein noiden Cuppiksen trikoopaitojen jämäkkyydestä, meillä ollut lähinnä ulkovaatetta ja puuvillapaitoja/mekkoja ennen. Minymon ulkovaatetta ei taas ole ollut lainkaan, joten kiva kuulla kokoarvioita. Taitaa silti olla paras että käyn jossain sovittamassa Emilin kanssa tuota, tykkään kyllä kovasti kuosista.

    Zallaah: apua, meillä poika siis suht samankokoinen ja -ikäinen, mun ehkä pitää unohtaa kokonaan 116 cm kaikista merkeistä!

    Elina: meillä siis poika täytti marraskuussa 5 v. ja oli samassa kuussa neuvolassa 115 cm pitkä. Luulisin että mahtuu 116 cm teille ensi vuoden kyllä, Emil oli vuosi sitten nimittäin 105 cm myös 4 v. neuvolassa ja nyt siis kuvassa tuo 116 cm takki joka menisi kyllä lopputalven. En tiedä missä mielenhäiriössä tuon Cupcaken takin tosiaan itse tilasin, ajattelin että koko 6 ois 122 mutta onkin 116 cm :/

    VastaaPoista
  6. Meillä 92cm sisävaatteita käyttävälle tytölle tilasin 104 sydäntoppiksen ensi talveksi ja sitä voisi käyttää jo nyt. Pientä on mitoitus.

    Minymo vastaa mielestäni hyvin kokoaan, 116cm haalari oli meidän tytöllä käytössä viime talven, kun hän oli 115-120cm pitkä. Kangas ei kuitenkaan mielestäni ole kuitenkaan kovin kestävä.

    Eräässä (live)kaupassa kerrottiin, että viime kevään kuriksissa on ollut olkainongelmaa, mutta ne voi kyllä reklamoida ostopaikkaan.

    VastaaPoista
  7. kiitos älypaljon tuosta pituusneuvonnasta, 122 haalari lähtee nyt takaisin ja onneksi oli vielä kokoa 116 jäljellä, se lähti tilaukseen jo! Nyt vain toivoen että se on ensi talvena sit passeli eikä jo pieni! Kiva blogi, olen tänne vastikään eksynyt...

    Elina

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3