lauantai 7. tammikuuta 2012

Haalarirakkaus

Tulihan se talvi, kuten jokainen on voinut todeta ikkunasta ulos katsomalla ja näitä blogeja lukemalla :) Mä olen tänä talvena löytänyt todellisen suosikin haalareista. Molot vaan toimii, malliltaan ja ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään ihan superisti! Ekaa vaan ei vikaa kertaa meille jo vuosi sitten suunnilleen hankittuina, nyt tositoimissa. Olen myös hurahtanut sellaiseen kevyeen samisteluun lasten pukeutumisen kanssa, minkä huomaa lähinnä näistä ulkovaatteista. Tältä nimittäin näyttää eteisessä:


Kosteisiin keleihin ja remuamiseen olen koko alkutalven käyttänyt Ticketin haalareita molemmilla. Emilin ihanan vihreä löytyi edullisesti Facebook-kirppiksen kautta ja on karheista polvista huolimatta kestänyt niin vettä kuin kulutustakin mainiosti. Stellan vastaava violetti taas tuli meille huutiksesta jo vuosi sitten ja väri on mitä parhain, sopii myös tytölle yllättävän hyvin. Moloista molemmat - Emilin ruskea (baobab 116 cm) ja Stellan iki-ihana pinkki (bubblegum 86 cm) - saapuivat blogistanian reittejä, mistä olen kiitollinen edellisille omistajille :) Ainoa miinus jonka molemmista merkeistä keksin ovat tiukat hihan- ja lahkeidensuut, joiden takia pukeminen välillä vähän tuskaista. Niin ja kun en halua lasten kasvoja näyttää, niin tuo minikollaasi kuitenkin esittää ehkä vähän miltä näyttävät päällä. Vasemmalla Stellalla asusteina saman sarjan hanskat sekä kypärämyssy, muissa tähtihattu ja dinot huutiksesta (niin kuin aika paljon kaikkea muutakin), Emilin ruskeat hanskat Reimatecin Stockan kantistarjouksesta, Stellan hopeiset Lennet viimevuotisesta Lilliksen alesta ja molemmilla pakkaskenkinä Kuomat mökkikylän kakkoslaatulaarista :)

Tämän viikonlopun touhuja,
huomenna pulkkamäkeen taas
ja burgundinpataa sekä banaanikakkua
ulkoilun jälkeen. Se laihis voisi aktivoitua....


8 kommenttia:

 1. Meillä on tismalleen samat rakkaudet: Molo ja Ticksu! Niin parhaat haalarit eikä mua ne lahkeen-ja hihansuutkaan haittaa, kun olen niitä aina pukenut ja tottunut. Mä en oikeestaan edes huomaa mitään kireyksiä niissä! =D

  VastaaPoista
 2. Meillä on kanssa Bublegum kahdella vetoketjulla ja malli on aivan paras.

  VastaaPoista
 3. Musta kans tuntuu että Ticket on meidän suosikki, ihanan leveä. Cuppis on meille liian kapea. Reima on hyvä kans, mutta ei yhtä kestävä :-/ Molon haalari odottaa vielä kaapissa käyttöönottoa kun lahkeet siinä on meille niin pitkät :)

  VastaaPoista
 4. Upeasti olet löytänyt noi ulkovaatteet second handina! Se on aina kiva, kun bongaa jonkun hyvän merkin, jota voi sitten luottavaisesti jatkossakin ostaa! Meillä on meneillään vähän sellainen hakemisvaihe. Innostuin kokeilemaan vähän kaikkea. Aiemmin olin Reimatec+Lassietec+Remu -kuluttaja, mutta nyt olen testannut Ticketia, Icepeakia, Minia A Turea, Freetecia sekä halvempia HM:n ja Lindexin+Kappiksen vedenpitäviä yms ja uuden kauden tullen voi vaatteet olla melkein mitä vaan. Lisäksi se, kun lapset on meillä kasvaneet varsinaisen leikki-iän yli, niin vaatetarve vähän muuttuu...
  Samistelu on söpöä :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin Ticket ehdoton suosikki, Moloa emme ole vielä kokeilleet. Ehkä teiltä sitten secondhandina..? Tuota ruskeaa saa meille sitten tarjota, kun jää teille pieneksi:)
  Mukava muuten ´, kun olet taas "maisemissa"! Koitin aiempiin postauksiin kommentoidakin, mutta mulla on siinä taas jotain häikkää. Toivottavasti nyt tarttuu:)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Voi ei ihania! Moloa meillä ei vielä olekkaan koskaan testattu, onko kokemusta merkin vk-haalareista? :) Miten muuten tuo koko merkissä, reilua niin kuin ticketin vaiko normia/naftia?

  VastaaPoista
 7. :D :D Kaksimielinen Inka nosti taas päätänsä kun luin tuon edellisen tekstini jälkeepäin...:D :D

  VastaaPoista
 8. Meille piti tulla tähän talveen toi Bublegum haalari kans mutta eihän toi neiti tietenkään siihen kasvanut... ehkä ensi talvena.
  Ticketin ulkovaatteet tosin kuuluu meidän luotto ulkovaatteisiin... niitä on nähty paljon ja paljon tullaan varmasti vielä näkemään :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3