tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kusti on polkenut (part 1)

Nonni. Nyt on vietetty omat synttärit ja ystävän polttarit ja lapsen kevätjuhlat ja serkkujen nimiäiset ja vaikka mitkä. Oiskohan aika rauhoittua hetkeksi? Ainakin sen verran, että olen päässyt postiinkin viemään huutisjuttuja sekä arvontapalkintoja...sorry kun viivästyneet! Haluan pitää tätä blogia, haluan kommentoida ja lukea, aika tulee vastaan. Niinpä näin, tipotellen, kesäajassa kuljaillen :)

Pääasia tässä postauksessa on kuitenkin IHANAT alelöydöt, joita on tipahdellut meille sieltä sun täältä tässä parin kuukauden aikana. Tarkoitus kun tässä blogissa on myös jakaa niitä alevinkkejä, niin siinä nyt mennään vähän metsään kun osassa nämä alet ovat ohi jo :/ Silti moni kauppa alettaa nyt kunnolla, joten eiköhän moni pääse vielä hyödyntämään hyviä tarjouksia :) Tämä toimikoon nyt myös verkkokauppojen vertailuna ja suosituksina, moni kun on mulle ensimmäistä kertaa vasta tullut tutuksi.


Ensin aletti Gredelin synttäritarjouksilla, monesti olen ihaillut heiltä kauniita ja ekologisia lastenvaatteita ennenkin mutten ole raaskinut tilata. Nyt lähti meille muutama alehintaan ja ai miten ihania ovat! Nopea toimitus oli myös.

Emilille Maxomorraa ja Green Cottonia, Stellalle Katvigia.
En ole aina niin uusretron perään, mutta näissä raikkaat värit.
Pojalle 110/116 cm ja reiluja, body 86 cm ja aika lailla vastaa kokoaan.

Samaa reipasta sarjaa tuli sekä Tintun ja Me&I:n alennuksista, molemmissa oli siis -50% ja taitaa olla edelleenkin itse asiassa. Kumpaakaan merkkiä ei ole ollut meillä aiemmin, joten tulipa nämäkin nyt testiin. Ruotsalainen tilaus tuli nopeammin, mutta Tintulla oli todella ystävällistä asiakaspalvelua. Yksi tilaamani tuote oli loppunut, mutta lähettivät korvaavan ja lisäksi vielä extran pakettiin mukaan. Molempia merkkejä on nyt pesty, pidetty ja makusteltu päällä. Tuomio: tykkään! Varsinkin Tintun leikkihousut (tai Olopolot tms.) ovat esikon mielestä mahtavat, leikki alkaa heti kun vetää pökät päälle. Stellan pupuhaalaria en ole vielä päässyt tosin kokeilemaan, sillä ovat aivan mielipuolisen isoa kokoa mistä vähän miinusta.


Emilille siis lohikäärme- ja peikkohousut,
Stellalle sydänpolviset haalarit joissa
pupunhäntä takana <3
Koot 110/116 ja 74/80, huikean isoja!




Me&I yllätti laadukkuudellaan, tai ainakin meille kotiutuneet vaatteet tuntuvat tosi hyviltä. Lähinnä ovatkin velouria tosin nämäkin. Koot olivat reiluja mutteivat niin reiluja kun pelkäsin. Itselleni otin yhden tunikamaisen t-paidan kotioloihin ja se taas naftia kokoa eikä muutenkaan mitenkään kummoinen. Näitä voin siis jatkossakin alesta tilata, mutta normihinnalla en raaski myöhemminkään, kumpaakaan.


Mekkoa, hametta, tunikaa, paitaa koossa 74/80.
Emilille mustat velourhousut 116 cm, hyvät.

Hempeämpää linjaa saapui sitten Juulia&Joonatanista, kun himoitsemani Mini a Turen takki pääsi aleen. Otin kokoa 92 eli ensi kevääksi, tämä nyt oli vaan niitä "pakko saada" -juttuja. Eipä vaivaa enää;) Ja onhan se ihana. Lisäksi saapui supernopeasti, kiitos!




Ja vanha tuttuni Gap kun alettaa, niin enhän mä voi pysyä poissa. Kivat jutut menevät hetkessä, nyt sain kotiin seuraavat suloisuudet:


Muutama mekko lisää...hohhoi...

...ja ehkä ihanin tyllihame ikuna!
Kaikki kokoa 18-24M ja sopivia nyt.
Toinenkin samansisältöinen postaus on valmisteilla, valitettavasti (ja kirpparilöydöistä kans!). Musta on vaan kivaa, kun ei tarvitse sitten tarpeen iskiessä mennä muuta kun kaapille ja pukea päälle. Juuri juttelin kaverini kanssa, kuinka hän on tuskissaan etsinyt lierihattua vauvalle ja sopivia shortseja taaperolle. Mulla ei ole ikinä tuollaisia ongelmia, kun kaikki seuraavan kauden kamppeet on viimeistään puoli vuotta aikaisemmin hankittuna :D Ongelmia tuleekin enemmän sen säilytys- ja kierrätyspuolen kanssa sitten...


Mitäs muuta on tehty? Oltu pihalla, ihmetelty luontoa, leikitty zombie-hippaa. Huhkittu vapaaehtoishommissa (mistä lisää myöhemmin). Suunniteltu lomaa. Pyöräilty kirjastoon, ruokittu lintuja, etsitty sopivia aurinkolaseja. Syöty litroittain jäätelöä.


Pesty tonneittain pyykkiä, tässä ne
onnelliset puhtaat riippukeinussa.

Luettu lehtiä laidasta laitaan.
Aurinkoa!

5 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä!
    Sama meillä että mitään vaatteita ei tarvitse ikinä lähteä hermona etsimään kaupoista, kun kaikki on valmiina jo paljon aiemmin.

    VastaaPoista
  2. Mä en jotenkin ikinä ehdi ajoissa Gapin aleen ja aina on sitten tosiaan suurimmat suosikit loppu. Mutta ihania löytöjä teillä.

    VastaaPoista
  3. Onkohan mun arvontapalkinto eksynyt matkalla :( Ei ole vieläkään tullut, sen ainoan kerran kun arpaonni olisi suosinut.

    VastaaPoista
  4. jarna: on se vaan kivempaa kun on kaikki valmiina :)

    Saija: sieltä loppuu kyllä nopeasti koot ja mallit, en mäkään aina ehdi. Nyt onneksi!

    Jenna: voi apua, laitoin kaikki (paitsi Terhin kun tarvitsi isomman kuoren) jo aikoja sitten helposti-kuorissa! Toivottavasti löytää tiensä perille :/

    VastaaPoista
  5. Uskomatonta, mutta nyt se paketti oli postilaatikossa! Liekö jossain seikkaillut. Kiitoksia siitä, tuli nimittäin tarpeeseen. Olen menossa kuukauden sisällä synnyttämään ja arvontavoiton pakkaan sairaalakassiin mukaan, juuri kätevän kokoisia tuotteita muutaman päivän synnärireissulle :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3