torstai 16. kesäkuuta 2011

Kustin kulkuja osa kaksi

Tiedättekö sen tunteen ettei riitä mihinkään? Kun pyykkivuoret kasvavat vaikka kone laulaa koko ajan, pöydän alla on murujen meri, lelut hujanhajan ja dvd-levyt kaupan päälle lattialla, yksinkertaisesti kaikki hukassa, talvivaatteet vielä eteisen kaapissa, miehen kanssa puhuttu pelkistä kauppalistoista, hermo palanut pohjaan enemmän kuin laki sallii? Meillä ollut vähän tuollaista näet, toivottavasti joku muukin tunnistaa. On ne kaasoilut ja häät ja lasten hoito silloin. On lomareissu, jota varten pitää pyykätä ja pakata ja suunnitella. On perusarki ja Stellalle tulevat hampaat, Emilin uhmaa. On kasvatusvastuu ylipäätään, suru oman kotiajan loppumisesta kohta, laiminlyödyt ystävät. On tämä elämä. Ihanaa, rakasta ja välillä vähän riepottavaa :) Onneksi on myös kesä ja valo, vihreäksi villiintynyt viidakkopuutarha jossa voi joskus levätä (paitsi että kasvimaalla on KIRPPOJA taas, arghh! Goodbye rucolat ja retiisit!). Blogikin on ollut sivussa siis, mikä on tylsää kun aloitettuja postauksia olisi vaikka muille jakaa - onnistumisen tunteita on ollut kuitenkin nimittäin ilmassa myös ;) Perheellämme on takana esimerkiksi ihan huikean ihana viime viikonloppu, mutta siitä lisää myöhemmin - tämä postaus aloitettu jo aiemmin joten laitetaan ensin menemään.


* * *

Huh hellettä! Ollut siis, nythän täällä on kylmää ja märkää kuten varmaan muuallakin. Ja mikäs sen mukavampaa sadepäivän puuhaa kun lastenvaatteiden katselu ;) Stockmannin suht surkea verkkokauppa piti jotain 20 prossan ennakoalea (nyt siellä -40% jo sentään vaikka valikoima ihan onneton) ja olihan mun pakko tilata tuo syksystä asti mielessä kummitellut tyllihame :)Kaveriksi tuli Marimekko-tyylinen
Bogin yöpuku, tosi kivaa materiaalia.

Kerrankin ehdin myös ajoissa, nimittäin Pomp de Luxen -50% aleen (nythän sielläkin jo -70% mutta ei kokoja kauheasti jäljellä). Postarit olivat suolaiset 26 euroa, mutta vaatteet niin edullisia ja ihania ettei edes harmittanut! En ollut varma kokoasioista kun meillä ei ko. merkkiä ole ennen ollut, joten tilasin varmuudeksi reilumpaa. Meille tuli siis kokoja 86 ja 92, jotkut menevät jo nyt ja osa varmaan vielä ensi kesänäkin :) Olen kertakaikkiaan rakastunut noihin! Tulivat lisäksi muutamassa päivässä suoraan kotiin, iloinen juttu. IHANIA.


Harmonisia...

...laadukkaan oloisia...

...ihania yksityiskohtia...

...päästä jalkoihin :)


Lisäksi Gap jatkoi alennuksiaan enkä vaan voinut jättää hankkimatta jemmavarastoon tätä suloista mekkoa:
Tekee mieli hiplata sitä koko ajan, on niin herkku :D Mukana tuli muutamat legginsit ja vilpoisat kesähousut sekä pari teepparia Emilille. Omat vaateostokseni sieltä näyttävät tosin toistuvasti epäonnistuvan, koot eivät vaan täsmää mitenkään järkevästi. Niinpä huutikseen lisään Gapin mekkoa isossa koossa, siellä on jo nyt tilausten mukana tulleita muutamia hutiostoksia (joista voi muuten myös tarjota meiliin suoraan mikäli huutoja ei ole) eli Tinttua, Marimekkoa, Me&Ita ja kohta myös pari Pompin tunikapaitaa. 


Seuraavaksi postaan sitten turistiviikonlopusta Helsingissä sekä kirppari- ja ebay-löydöistä. Ihanaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. mà olen kanssa aina vàlillà miettinyt ettà mikà mussa on vikana kun homma leviàà kàsiin kuin mikàkin hulluksitullut hiivataikina....
  No toisaalta vàlillà mietin et kyllà mà olen aika tekijà kun kàyn tòissà ja hoidan lapset 2 ja 3 v aamusta iltaan melkein aina yksin!

  VastaaPoista
 2. Anna: olet sä aika tekijä :) Itseensä pitää uskoa ja itseään kannustaa.

  VastaaPoista
 3. Aika tuttuja fiiliksiä tääläkin:) Onneksi nyt alkaa loma, jos vaikka sasi taas kaikki asiat kuosiin Ihania alelöytöjä edelleen! Meillekin tuli noita pomppuja, meinasin jättää väliin ja tilasin vain pari päivää ennen tuota lisäalea, vähän harmitti kyllä..mutta ihania olivat ja vaikka lisäale jäikin saamatta, hinnat uskomattomat halpoja (lukuunottamatta postareita)!

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3