tiistai 21. kesäkuuta 2011

Vertbaudetia alessa

Pakko tulla sen verran vinkkaamaan, että Elloksen aleen on nyt saatu myös nuo Vertbaudetin ranskalaiset lastenvaatteet. Aleprossat vaihtelevat 10-70 välillä. Ihania kesäsuloisuuksia, joita tilasin jo vähän ensi kesää ajatellen ;) Siis vain muutaman, tietenkin *kröhöm. Laatuun olen enimmäkseen ollut tyytyväinen, koothan noissa pieniä joten yhtä isompi kannattanee tilata. Jostain syystä en saa tähän nyt lisättyä kovinkaan paljon kuvia sieltä, mutta käykää ihmeessä kurkkimassa :) Kenkiäkin on (joista muutama kuva alla), samoin äitiysvaatteita.

 

3 kommenttia:

 1. Minä kävin juuri tänään aamulla kurkkimassa. kerrankin oli vielä kokoja, mutta mitään ei loppujen lopuksi koriin päätynyt. Mekkoja voisi vielä kokeilla vertbaudetilta, mutta eidän kaikki merkin t-paidat on lyhentynyt niin paljon että niitä ei viitsi enää ostaa, harmi koska ovat nättejä. Ja tosiaan paljon isomman koon saa kyllä ottaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, olin ihan unohtanut koko Elloksen ja pieni poikavoittoinen tilaus tuli tehtyä:)
  Nuo edellisen postauksen löytösi olivat kyllä aivan mahtavia, olet aika haka tuosssa!

  VastaaPoista
 3. Koot Verbaudetin vaatteissa ovat todella oudot. Todellakin saa ottaa monta kokoa suuremman, kuin yleensä. Onko kengistä kokemusta? Miten niissä menee koot? Onko mitään logiikkaa?

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3