maanantai 20. kesäkuuta 2011

Eläköön Ebay! Ja kirpparit kans!

En osta mitään normaalihinnalla enää nykyisin. Tai no jotain joskus jos on ihan pakko, mutta mielelläni en. Alennuksia on koko ajan joka paikassa (ja sekö muuten vasta harmittaa, jos on ostanut jonkun kivan jutun ja se onkin ihan just halvennuksessa!) ja kirpparit / huutis / ebay pullollaan vaikka mitä ihanuuksia pieneen hintaan. Jos olisin minimalisti, kykenisin pukeutumaan itse kuudella vaatteella ja lapsille riittäisi myös kaikkea yksi, olisi tilanne varmasti eri. Mutta kun _rakastan_ kaikkea kaunista, kyllästyn nopeasti, en tykkää tahroista tai nukasta (joita molempia kertyy myös niihin laatuvaatteisiin...) ovat secondhand-löydöt pelastus ja harrastus samaan aikaan. Meitä on erilaisia ja se sallittakoon :) 

Meilläpäin avattiin vuosi sitten pelkästään lastenvaatteisiin erikoistunut kirppis, mutta se jäi vähän torsoksi. Nyt on uusi yrittäjä ottanut sen käsiinsä, siellä myydään vähän kaikkea nyt mutta toistaiseksi mielestäni tarpeeksi siististi ja hyvällä maulla. Jätin itsekin myyntitili-periaatteella Unelmaan joitain viikkoja sitten kaikenlaista ja ihan kivasti kauppa on käynyt, vaikka puolethan tuotosta tosiaan saa vaan itselle. Siellä on myös yksi myyjä, jolta olen ostanut aivan valtavasti kaikkea ihanaa (että terkkuja vaan jos tunnistat omiasi;)), hänellä ollut myynnissä siis juuri Emilin kokoisia P&P:n, POPi jne. vaatteita, mun kokoisia ja jopa miehelle sopivia kivoja kuteita. Harmi että kyseisen myyjän tyttöjen vaatteet ovat koosta 104 eteenpäin, muuten ois Stellakin saanut vaikka mitä Sofie Schnoorilta yms. ;)

Pidemmittä puheitta siis, viime kuukausien secondhand-saldoa tulee tässä:

Nextin mekko ebay, Dpamin hame huutis.
Gapin neuletakki & paita ebay.

Nextin pitsi-rusetti -setti ebay.

Matalanin tunika&housut ebay,
Polarn o Pyret -hattu kirpulta.
Emilillekin on pitkästä aikaa löytynyt vaikka mitä:

Dieselin huppari ja Ralph Laurenin pikee ebay.

Phister&Philinan collegetakki ja
Lotta&Lassi -pikee kirpulta.

Äiti ei niin rakastanut noita merirosvoja
mutta poika sitäkin enemmän ;)
Vaatteet Lindex, POP, Snoozy ja
kaikki kirpulta samasta pöydästä.
 Ja vielä harvinaisempaa, mä olen löytänyt itsellenikin jotain! Aikaisemmissa postauksissani olen valitellut a) kesävaatteideni köyhyyttä ja b) vaatteideni värien puuttumista kun kaikki on mustaa & harmaata. Nyt olen hyvällä omallatunnolla voinut vähän laajentaa molempia kun ei ole montaa euroa mennyt haaskuun ;) Sorry taas surkeat kuvat...

Vaaleanharmaa Flashin Odd Molly -henkinen
kevyt kesätunika 3 euroa ja Espritin uusi
vilpoisa ruututunika vitosen, molemmat kirpulta.
Alaosaksi valkoista pellavahousua tai
chinos-hamettam eikös joo?

Cottonfieldin pikkukukallinen
kesämekko mökille ja puutarhaan
kesäaamujen somistukseksi kirpulta
sekä Minna Parikka -tyyliset Carvelan
nahkaiset nudekorkkarit ebaysta.



On ne vaan kivat :) Kesällä siis pukeudun huomattavasti monipuolisemmin näköjään kun talvella. 

Nyt riennän pyykinpesuun, seuraavaksi lomapuvustoa ja kaason kamppeita (jotka muuten myös ebaysta) ja vähän toivoakin;)
Siihen saakka nauttikaa kesästä!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania lòytòjà! Kadehdin erityisesti noita pojan paitoja ja sitten tuo valkoinen paita on ihana! Omaankin kaapiin on ilmaantunut samaa tyylià tàlle kesàlle. Korkkarit on mahtavat mutta en kadehdi kumminkaan koska itse en noin korkeita pidà :)
    minkà maan e-bayta sinà harrastat?

    VastaaPoista
  2. Anna: kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen :) Joo tuollaiset puuvillatunikat ovat mun kesäpukeutumisen kulmakivi kapeiden caprien kanssa. Tuosta Ebaysta onkin tullut useampia kyselyitä enkä ole tainnut tajuta sitä täällä mainita. Käytän siis brittiversiota eli ebay.co.uk. Tulevat nopeasti, suht pienillä postareilla ja valikoima lastenvaatteiden osalta valtava :)

    VastaaPoista
  3. juu siellàhàn minàkin piipahtelen :) Uskalsitko siis nuo kengàtkin ostaa sieltà? Minà olen pitàytynyt lastenvaatteissa

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt!! :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3