maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ihanat pipot - saa tilata!

Kotona ollaan! Menipäs viikko muuten vauhdilla. Ekaksi KIITOS kaikille ihanille lukijoille kommenteista ja vaatetarjouksista! Löytyi mekko, löytyy varmaan muutakin. Mahtavaa. Apua ja tukea tarvittaessa, niin sen pitää ollakin :) Hullutteluista postaan myöhemmin, nyt haluan vilauttaa ne pipot, joista mainitsin jokunen aika sitten. Rakas tätini jäi juuri eläkkeelle ja kaipaa vähän lisää tekemistä golfin vastapainoksi (...), niinpä hän kutoo ja ompelee entistäkin enemmän. Meidän lapset ovat saaneet nauttia hänen hienoista käsitöistään aikaisemminkin, mutta nyt vasta ekaa kertaa pyysin tekemään ihan tarkoituksella muutamaan ulkovaatteeseen sopivan pipon. Aika kivat tuli vai mitä?

Täti itse fiilisteli näiden tekemistä myös, joten mikäli kiinnostaa niin pipoja voi tilata kauttani hintaan 20 euroa sisältäen postituksen. Ota yhteyttä stellassecondhand at gmail.com ja laita mukaan väri- ja mallitoivetta sekä mittoja, mahdollisia kuvia jne. Ammattilainenhan hän ei ole, mutta vuosien harrastuneisuudella tekee mielestäni tosi siistiä ja nättiä jälkeä :)

Muuten täällä ollaan jo ihan kevätfiiliksissä. Talvikamppeista luovuttiin viikko sitten ja nyt molemmat lapset ulkoilevat välikausivaatteissa (alla ohut villahaalari). Pihaa kävin jo vähän eilen sorkkimassa, toppa-arsenaali on pesussa ja valmistautuu säilytykseen sekä myyntiin. Omakin varustus sai vähän kevyempää päivitystä Helsingissä ;) Hulliksen ostoja esittelen sitten seuraavaksi ja tarpeeseen tulivat - muksut ovat jotenkin kasvaneet taas kamalasti, pieniä vaatteita pakkaan pois melkein päivittäin. Niinpä sitä ikuista huutista tullaan päivittämään kunhan kerkiän...Mukavaa maanantaita!

1 kommentti:

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3