maanantai 4. huhtikuuta 2011

Hullua

Siis elämä usein ihan muutenkin, mutta nyt muutama juttu vaan. Kuten se, että kun tänään Emil vetäisi ulos päälle Lindexin tähtitakin & housut kokoa 110, ne eivät enää näyttäneet yhtään reiluilta kuten noin kuukausi sitten. Oikeastaan näyttivät niin sopivilta, että mietin menevätkö edes kevään? Onhan meillä joo sisävaatteet 110-116 koossa, mutta silti miellän kaikki ulkokuteet aina vähän isommiksi. Nyt tulikin sitten kaikkien vaatteiden sovitus eteen, pienet menköön huutikseen hus (tai ensin sinne vaatehuoneeseen, jossa asustaa muutkin koko perheen pienet kamppeet jätesäkeissä...). Buhuu. No, nautitaan nyt tuosta takista niin kauan kun mahtuu, on meinaan oikeasti nätti. POPpihan on myös kokoa 110 ja Ticket omaan tapaansa käsittämätön 104. Jos yhtään kinnaavat niin en ala. Alan sen sijaan kallistua kuitenkin välikausihaalariin tarhapäiviä varten, joten kysymys: onko Molo millaista kokoa? Niillä olisi nyt kiva vk-haalarikin, tosin normihintaan kuten kaikki nyt:

punavuoren peikosta esim.

Entäs Ticket, ovatko uudetkin mallit yhtä reiluja? Ticketin kuoseista en oikein lämmennyt tänä vuonna, mutta kai tämä tähti nyt menis ja hintakin olisi sama:


Reimatecilla olis muutama siedettävä ja Anton&Ninassa -10% (turkoosia ja harmaata & tummansinistä suosisin kun pipoja on tilattu niissä sävyissä):

Ja tietty POPillakin, hinta vaan ylittää just mun kipukynnys-satasen. Mitä tehtäis?

Lisää hullua on luvassa keskiviikosta perjantaihin, kun menemme lasten kanssa mun vanhemmille Helsinkiin. Emil jää ukin kanssa touhuamaan kun me "tytöt" lähdetään kohti Stockaa. Mummi saa työnnellä Stellaa sillä aikaa kun itse teen organisoidun iskun (useammassa osassa tosin) kohti kaaosta. Lista on valitettavan pitkä:

- Superfitin kengät Stellalle nyt, Ticketit & Reiman kumpparit molemmille seuraavassa koossa jemmaan, Benettonin sisävaatetta molemmille, Emilille kurahousut, Bogin sukkia & yökkäreitä
- Tommy Hilfigerin kenkää ja mekkoa, Filippan trikoota ja farkut, Kenzon hajuvettä mulle
- miehelle kauluspaitoja & pikeitä
- kotiin IvanaHelsingin pussilakanat, Luhdan pyyhkeitä, Reisenthelin pyykkikorit sekä Greengaten lautasia&lattekuppeja


Lähes kaikki kiinnostava on keskiviikkona, jotain torstaina (ja lauantaina se Midsummer-valaisin, muttei niin edullisesti että jaksaisin jäädä sen takia).


Ja hei, hullulta tuntuu myös pienen rakkaan tyttäreni edistysaskeleet - Stella-muru 8 kk nousee seisomaan ja kävelee tukea vasten. Emil lähti liikkeelle yli vuoden ikäisenä vasta.


Paita Minymo, housut Ralph Lauren
Hullua viikkoa muillekin, palailen viikonloppuna esittelemään hankintoja :)

6 kommenttia:

 1. Molo kids vastaa kokoaan. Meillä on 100cm pojalla 104cm haalari ja mahtunee hänelle sinne n.104cm pituuteen asti.:) Hihat on aika lyhyttä mallia.

  Onnea neidin edistysaskeleista!:) Meilläkin esikoinen nousi tukea vasten 8kk ja kuopus kovasti nyt harjoittelee, mutta ei vielä onnistu.:) Neiti oli meillä vähän hitaampi tapaus.

  VastaaPoista
 2. No teiän neiti onkin sitten vikkelä liikkeissään, ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Siel on sit kans liikunnallinen likka :) Meil neiti aloitti tos 8kk ikäsenä kävelemään taaperokärryllään ja nyt harjoitellaan seisomista ilman tukea. Mahdotonta menoa :) Toisaalta kiva jos kevät/kesällä jo käveltäisiin.

  VastaaPoista
 4. Kivannäköisiä noi Molo ja Ticket. Mun kokemusten mukaan Ticketin haalarit on aina reiluja ja Moloissa lyhyet hihat, kapeahko malli ja pitkät lahkeet (vs. hihat). Meillä ens talveen just Moloa jemmassa.

  Hyvä lista sulla, mä en täältä asti viitti Trelle asti ajella tungokseen töiden jälkeen :) Superfitit olisin ottanut jos jotain, muulle ei tarvetta.

  Ihana pieni nousija! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Kokojuttuja: Molo on tosiaankin oman kokemukseni mukaan kokoaan vastaava/niukka, eli esim. meillä 86cm toppahaalari jäi pieneksi, kun pituutta tuli yli sen 86cm. Ticketin tänvuotiset haalarit ON reiluja. Meille tuli juuri tuo tähti-uffo koossa 80cm ja vastaa monen muun merkin 92-senttisiä. Sopiva meidän melkein 90-senttiä pitkälle, eli kannattaa ainakin yhtä kokoa pienempää ottaa.

  Sulla on kiva blogi, taidan ekaa kertaa kommentoida. :)

  VastaaPoista
 6. Kotona! Eli pääsen kommentoimaankin:) Kiitos kokoasioita valottaneille ja neidin puolesta myös onnitteluista! Ticketin koot näyttivät olleen tosiaan reiluja haalareissa, huh. Hertanäidille erityiskiitos ekasta kommentista :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3