maanantai 30. tammikuuta 2012

Hienostelusamikset 2012

Sain vihdoin käytyä läpi kunnolla noita välikausijemmoja ja kuvailtua muutamat kokonaisuudet ihan päivänvalossa :) Välikausivaatetta on varsinkin Stellalle kertynyt liiallinen määrä (vai mitä luulette, tartteeko tyttö kuutta takkia?!?), joten osa lähti joko odottamaan vielä kasvamista vuoteen 2013 ja osan laitoin huutikseen jota päivitän tässä muutenkin pikku hiljaa. 



Samistelusta kun on ollut puhetta muuallakin, niin myös meillä välillä tykkään pukea lapset samanlaisiin, -merkkisiin, -värisiin tai -kuosisiin asuihin. Hienostelutakit ovatkin meillä nyt sekä tulevan kevään että syksyn samanhenkisiä :) 

Ver de terre -samistelijat.

Esitelläänpä Emilin asu nyt ensin tasapuolisuuden vuoksi kun Stellan juttujen yksityiskohtia vilahteli jo.  Takin hankin Punavuoren Peikon livealesta, pitkään pyörittelin ostoskorissa nettikaupassa aikoinaan mutta lopulta koot menivät jo. Kerran pikaisella Jumbo-keikalla kuljin ohi ja bingo!, siellä tuo takki odotti 60% alessa ainokaisena ja koossa 6 - menee meille siis kevään ehkä juuri. Mutta pakkohan se oli ottaa tuolla hinnalla jo ;) 


Vase. kääntöpipo Dpamin ale, kaulaliina Zaran ale,
Fixin hanskat Lindexin ale, oikealla pipot Selia ja
H&M:n ale, housut Zaran ja Jonathanin, alesta...


Stellan takki taas matkasi meille Terhiltä samoin kun hurmaava rusettipipo, kiitos vielä sinne :) On kokoa 2 ja menee myös kevään, syksystä en ole ihan varma. Vähänkö rakastan näitä takkeja!

Asusteet vasemmalta alhaalta tätini tekemä,  Benettonin ale, Terhiltä tullut,
Espritin ale, H&M. Housut Benettonin ale ja veljen vanhat Reimat,
kengät Nextin ebaysta ja Vikingin uudet goret FB-kirpulta.

Toiset samistakit esittelin jo viime keväänä, mutta varsinkin Stellan versio alkaa vasta nyt olla pidettävän kokoinen ;)

Mini a ture -samikset :)
  
Molemmat takit tulleet meille Juulia&Joonatanin alesta aikoinaan, näissäkin Emilillä koko 6 joka menee kevään just ja Stellalla koko 2 joka menee varmasti vielä syksylläkin.

Asusteet muuten samat, paitsi vasemmalla
Name Itin huivi Booztin ale ja oikealla
Superfitin vk-kengät Sokoksen ale.
Emilin setissä samat asusteet kuin edellisessäkin, joku
vaaleanruskea pipo tähän vielä sopisi....

Emilin hienostelukengät ovat rakkaimmiksi popoiksi ikinä muodostuneet "seriffisaappaat" eli Petit by Sofie Schnoorin nahkanilkkurit Pampulan&Pikkiriikin Emmiltä (kiittelen vielä näistäkin :)). 


Oishan tässä kaupunkireissuille kerrakseen. Lisäksi lapset saavat samistella myös lätäköissä, molemmille tilasin siis ne Cupcaken sadeasut ja saappaat (Emilillekin sitten kuitenkin myös) sieltä Booztilta kun halvalla sai. Näyttävät ainakin näteiltä, tarhaan on sitten taatusti kestävämmät kamppeet ;)


Seuraavaksi pitänee katsoa varsinaiset ulkoilusetit kasaan. Tai lähinnä kuvaan, valmiinahan siis ovat jo...No Emililtä puuttuvat vielä goretex-lenkkarit kevääseen, saa vinkata jos jostain löytyisi edullisemmin? Ai niin, JesperJunior oli vihdoin vetäissyt kaikki -50-70% aleen, joten poistuin sieltä töiden jälkeen yksi päivä aika isojen kassien kanssa. Oli esimerkiksi fleecevuorinen sadehaalari ja villahaalarit naurettavaan 11 euron hintaan, Ticketin plain rain fleecellä Stellalle puoleen hintaan ja ensi talven toppahousutkin tuli parissa värissä Emilille ostettua. Jonathanin housuissa on vedenpitävyys 10 000 ja hankauksen- yms. kestot ihan kalliiden merkkien tasoa, joten päädyin taas heidän housuhinsa kun hintaa jäi enää 20 euroa. Ticketien ja Cuppisten osalta oli rekit aika tyhjät, Reimaa löytyi vielä hyvin samoin kun juuri Jonathania. Ensi talveksi olisi nyt hyvä sauma hankkia edullisesti vaikka mitä.

5 kommenttia:

  1. Joka päivä suunnilleen mietin mennäkkö JJ:n aleen vaiko eikö. Mutta en ole mennyt. Mietin, että talvipukuja ei kuitenkaan löydy tarpeeksi mieleisiä. Mua ei se bright rose hirveesti sykähdyttänyt. Mut saa nähä menenkö tässä joku pv kuitenkin. Meillä on periaatteessa kevät pulkassa ja ne mitä haluan lisää tilaan ihan uusimmista mallistoista. Ja juhannuksena tulee taas uudet alet, joista voi bongata syksyn vermeet.

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanalta näyttää!

    Meillä on Lispelle tuo MaTin ruskea anorakki ja Neelulle tuo vanha roosa babymallinen :D. Siis ihan samat. Lisäksi sitten Epalle vanha roosa tuo isompien malli. Tykkään niin hurjasti!

    Meidän J&J:n loppualeen jäi siis vaikka mitä, huh. Jos Reimaa, Jonathania tai Ticketiä olis mielinyt ens talveen, niin jo olisi ollut apajat :). Mä ostin meille kuitenkin jo kaiken -40% alella (ja MaTin rukkaset -30%), mutta sainpa kaiken haluamani helpolla melkeinpä yhdestä paikkaa :). Mutta täytynee vielä inventoida tarpeet, kun esim. villahaalarit kandee todellakin ostaa jemmaan kunnon alella.

    VastaaPoista
  3. Hiukan kivat samistelut teillä, mä jo mietin et voisin ostaa sulta setit jos jää teille pieneksi :D Ei vaan, koitan pitää rotia kynsin hampain, vaikka noi matit on niin ihania, ehkäö ensi vuonna sitten taas niitä.
    Mä hain jesperistä puoleen hintaan jotain ensi talveen ja ihmettelin miten paljon sitä tavaraa tosiaan siellä oli, ois ehkä saanut nuo sillä -70 alellakin mutta en muista kuitenkaan taas mennä just mestoille.

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka kauniita asusteita ja kenkiä meidän (siis Stellasen) takki on saanut kaverikseen! Kyllä sen nyt kelpaa ;) Kiitos vaan itsellesi! =)

    VastaaPoista
  5. Onpas ihania juttuja :) varsinkin noi kengät ja mini a turen takki<3 Mun pitäis alkaa kans katsomaan mitä on sopivia ja mitkä pieniä... Huutis urakan aloitinkin jo välikauden osalta, mutta sieltä helpoimmasta päästä eli jo varmasti pienistä ja pipoista ;) Paljon olis vielä soviteltavaa... ja neiti ei tosiaan tule innostumaan

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3