keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Juhlaa ja arkea

Huh haipakkaa. Töissä mennään vauhdilla eteenpäin ja kotona eletään vaaliaikaa, talviulkoilun aikaa, oman kunnon kohentamisen aikaa. Jossain välissä olisi kiva kuvailla vähän kassin ja kaappien sisältöäkin :) Nimittäin kevät alkaa olla kasassa (vähän liiankin kanssa, valitettavasti) ja ajatukset karkailevat vähän jo kesääkin kohti vaatetuksen suhteen. Viikonloppuna juhlittiin myös suvun vanhemman polven tasavuotisia, josta muutama asukuva muistoksi. Stella arkailee uusissa tilanteissa ihan valtavasti, puoloet juhlista meni mun jalkaa halatessa tai sylissä istuessa ja tarkkaillessa. Sitten tosin kun ujous karisee ei tyttöä estä mikään! Emil jaksaa nykyisin onneksi käyttäytyä oikein mallikkaasti tällaisissa vähän tylsissäkin tilaisuuksissa, mutta eihän äitinä noista ehdi koskaan oikein kunnolla nauttia. 

Stellan juhlaeleganssi: neuletakki Burberry
(kirppis), mekko BB-tyylinen mutta OshKosh
(huutis), kengät kirpulta samoin kun kädessä
oleva UNQ:n hattu. Sukkikset sentään uudet ;)
  

Emilillä oli Espritin kauluspaita alesta, Timberlandin
neuleslipoveri Kruunukirpusta ja perushousut H&M:n ale.

Äitikin oli ihan siististi pukeutunut isästä puhumattakaan, mutta meistä ei ole todistusaineistoa :) Oman ulkonäön puolesta ei tarttisi hetkeen ollakaan, keventymis- ja kiinteytymisprojekti jne. käynnistelee hitaasti mutta varmasti ja tukka tarvitsisi kipeästi kampaajaa. Onneksi maailmassa on niin paljon muuta kaikkea kaunista, kuten tämä ihana Zaran alesetti josta sain vihdoin liitettyä kuvan!

Neuletakki 9, hame 7 ja sukat 3 euroa. Love it.
Taisin mainita jotain kesästä myös. H&M:n 10% alekoodi toimii tuonne 29.1. saakka sittenkin ja GAP tarjoaa vielä tänään ilmaiset postikulut, kuten Next nykyään näköjään aina ja Meandinkin uusi mallisto ilmestyi ja mitähän vielä...tuolla Zarassa oli myös niin suloisia kesähepeniä että oksat pois. Rahan meno ei siis lopu (kiitos myös ihania vaatteita meille suoraan tarjonneille!), mutta lasken kaiken silti säästöksi eikös niin ;) Pieniäkin olisi niin ettei vaatehuone kohta enää kestä, pakko aloittaa huutisurakkaa siis taas ja FB:n kirputkin toimineet yllättävän hyvin. Nyt lähden kotia kohti, palataan taas (piakkoin, toivon).

2 kommenttia:

  1. Kiitos tuosta Zara -vinkistä, ihania kyllä ovat :)

    Kaunnit asut lapsilla <3

    VastaaPoista
  2. Voi suloisuus tuota Stellan asua :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3