torstai 12. tammikuuta 2012

Pikashoppaaja kakkonen

Juuri kun jollekin marmatin / ylpeilin etten ole missään aleissa käynyt, niin eikös niitä sattunutkin sitten yhden palaverin päätteeksi matkan varrelle taas useampia. Kuten olen monesti täällä todennut, niin inhoan ostaa täydellä hintaa yhtään mitään ja aleprossatkin saisivat olla enemmän kuin sen 20-30. No nyt oli -50% eli pelkkää säästöä vai mitä? Tässä puolen tunnin saldo siis.


Suloinen tunika DPAM, myssy
Benetton, vk-hanskat POP.

Ihania sävyjä Benettonilta.

Ja taas reippaampaa tyyliä
samistellen POPilta.Yritin metsästää vk-housuja Emilille tuolta POPista sekä sopivampaa vk-haalaria Stellalle (toinen vk-haalari eli Ticketin vaaleanpunakukallinen Amino koossa 80 on edelleen valtava!) mutta kokoja ei ollut oikein mistään. Soittelin vähän innostuneena vielä pariin muuhun liikkeeseen vaan ei tulosta. Emil tarttisi siis koon 116 housut mustana tai tummanharmaana mieluiten. Stellan haalariasia taisi ratketa ehkä toista kautta. Windfleecejä ois ollut mutta en tiedä osaisinko pitää niitä lapsilla. Missä lämpötiloissa niitä käytetään, ilman takkia, takin kanssa, miten? Kysyy tyhmä. Nyt hetkeksi vielä töitä ja sitten kotiin, huomenna taas punnitus eli miten tämän maman keventyminen on lähtenyt käyntiin (huonosti veikkaan valitettavasti).

4 kommenttia:

 1. Kiva uus banneri! Tosi nättejä noi Benettonit. Mäkin shoppailin vähän vastaavia eilen Anton&Ninasta ;)

  Wndfleecestä en tiedä, meille tulee niitä ensi kertaa tänä keväänä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja pikashoppailuja olet tehnyt! Aika tehokas kyll olet:)
  Meillä on Windfleecejä käytetty keväällä lähinnä takin korvikkeena ja sitten liivien kanssa, kivoja kun pitävät vähän vettäkin. Takin alla kukaan eidän kolmesta ei niitä suostu pitämään, ovat kuulemma siihe liian tönkköjä..

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Ihana toi ylimmän kuvan tunika <3 Muutkin toki!

  VastaaPoista
 4. Meillä on neidillä windfleece keväällä ja syksyllä ulkoillessa. Ja automatkoilla esim.
  Nyt ostin sellaiset isoillekin pojille, olen niin kovasti niistä tykännyt :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3