maanantai 9. tammikuuta 2012

Pikashoppaaja

Voisi olla toinen nimeni. Sen verran vauhdikkaasti nimittäin sujahtivat kassan kautta kassiin muutamat kivat jutut lauantaina, kun kävimme lasten kanssa kaupungilla. Emilillä oli parturi ja sen jälkeen käytännössä kuljin rattaiden kanssa kahden kaupan läpi, nappasin silmiin osuvat ja maksaen ulos :) Pahoittelen kuvia heti alkuunsa, iltaisin on toivotonta näpsiä tolla pokkarilla mitenkään järkeviä ilman salamaa...

Ylimmät mekot/tunikat H&M:n kevätuutuuksia kotioloihin,
alempi kauniin harmaa kesäpusero alesta (koko 98 !)
Rakastan Mc Babyn vaatteita, paikallisen lastenvaateputiikin
alesta löytyi paljon ihanaa - pilkkuja, söpöjä värejä, laadukkaita
matskuja...alla vähän paremmin tulevat ehkä esiin.
Emil sai ensi syksyyn jo H&M:n aletangosta
ruutupaidan, vuorelliset housut ja pipon
(jota voi siis käyttää nytkin) ja karmeat Legon
kalsarit - miten pienet pojat voi näistä tykätä?!?

Itselleni en ole ostanut alesta juuri mitään - peilikuva ei todellakaan mairittele eikä ole huvittanut. Niinpä ainoat ostokseni ovatkin keskittyneet tukemaan sitä että se peilikuva ilahduttaisi vähän enemmän kesällä :), niistä enemmän sitten seuraavassa...Mites teidän omat aleostot? Lasten juttuja monet ovatkin esitelleet, mutta ovatko äidit muistaneet myös itseään? :)

Siihen(kin) viitaten: H&M:n nettikaupasta saa 10% alen kaikesta 22.1. saakka koodilla 9602.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet teille kyllä hankkinut :)
    Mulla menee toi omien vaatteiden ostelu kausittain. Tosinaan ostan itselleni paljonkin sitten voi tulla pitkäkin väli etten osta yhtään mitään! Lähinnä kyllä tulee ne omat hankinnat tehtyä normaali hinnalla ja uusista mallistoista, mutta kun ostaa laadukkaita vaatteita ne kestää kyllä käyttöä ja itse kun ei kasva enään (vaikka vähän kyllä toivoisin kasvavani näistä pikku tytön muodoista pois) niin ne vaatteet myös menee pitkään, joten se normaali hinnalla ostaminen ei kirpaise niin paljoa.

    VastaaPoista
  2. Mulla on vähän nyt kuin sulla noi omat aleostokset... jotain huivia ja pipoa on vaan löytynyt. Olen jotain sovitellut, mutta alkaa vain ahdistaa sovituskopissa :( Äiti kesäkuntoon -projekti täällä(kin) menossa =)

    Mä tykkään kans noista Mc Baby -vaatteista tosi paljon. Ne on niin nättejä! Just onneksi löysin Matsulle Sohvin vanhoja MB-kesävaatteita :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3