maanantai 19. syyskuuta 2011

Äidin uudet vaatteet

Mulla piti olla se en osta mitään -kuukausi, mutta en ihan päässyt siihen. Puolustuksekseni on sanottava, että olen koko syksyn etsinyt ruskeita nahkasaappaita tuloksetta, joten kai nyt ne pitää ostaa jos täydelliset osuu kohdalle? Hakusessa on ollut siis kauniit ja käytännölliset saappaat, pitkät tietenkin joihin menee kapea lahjekin sisään. Vaikka asumme kaupungissa, asumme sen verran maalla että meiltä menee hiekkatiet mm. juna-asemalle - on siis raaskittava pitää niitä myös työmatkojen ajan rapakeleissä ja rospuutossa tai sitten alistuttava siihen, että lompsin jollain hirvityksillä töihin ja vaihdan aina vasta toimistolla kauniit kengät jalkaan. En jaksa säätää, joten mieluiten ostan kengät joita voi käyttää ihan hirveästi varomatta koko ajan. 

Edelliset vastaavat saappaani ovat Marc O´Polon mustat ratsastusmalliset. Ne ovatkin palvelleet kaksi vuotta todella kovassa käytössä ja alkavat olla jo sen  näköisetkin. Mä olen ihan luvattoman huono hoitamaan kenkiä :/ Ja vaatteitakin, en jaksa silitystä tms. joten siksi usein arastelen mega-kalliiden kamppeiden ostamista meidän perheessä yhtään kenellekään. Viime viikon lopulla oli palaveri keskustassa ja päätin samalla käyttää ruokatunnin pikaiseen kenkien katseluun. Kävin ensin Forumin Nilsonilla (josta usein löydän mieleisiä) mutta valikoima oli aika suppea. Hetken mielijohteesta katsastin vielä yläkerran DinSkon ja sieltä löytyivätkin - ekalla silmäyksellä, ekalla sovituksella, täydelliset. Hintaa 99 euroa eli kohtuullisesti aidoista nahkasaappaista moneen muuhun verrattuna. Menevät töissä ja vapaalla, pitävät pystyssä ja antavat vähän sitä lisäpituutta. Me like. Samalla reissulla nappasin Monkista mukaan reippaan mekon ja syksyisen huivin (taas!).

Kuvat napattu työhuoneessa, joten
pahoittelen vähän ankeata sisustusta :D

Sisleyn musta biker-nahkatakki on
parin vuoden takainen löytö huutiksesta.
Peruspäivinä voin pukeutua suht rennosti töihin. Jos on kokouksia tai sidosryhmätapaamisia, vedän päälle huomattavasti virallisempia vaatteita. Kauluspaidat ovat vaan kauhistus, tänään päällä ensimmäistä kertaa kesällä ostettu hauska vintage-henkinen huivikaulusmalli ja ai että ahdistaa :/ Perusmallisena ei ole niitä lainkaan, tämän päivän jälkeen taas muistin miksei oikein missään muussakaan mallissa - olen itse väärän mallinen näihin. Sitä paitsi yhdistely aina hankalaa, en keksi oikein muuta itselleni sopivaa alaosaa niihin kun farkut. Yhtenä päivänä laitoin jossain mielenhäiriössä tummat housut sekä rennon jakun ja sain kuulla koko päivän kyselyitä mihin juhliin olin menossa. Eli suutari vissiin pysyköön lestissään ja jokainen tyylissään...

Nyt sitten pitäisi löytää se täydellinen nahkalaukku. Muutaman mallin ja tyylin olen itselleni jo rankannut, mutta mitä olette mieltä - kannattaako (merkki)laukku ostaa aina vain ja ainoastaan joko merkin omasta liikkeestä tai tavaratalosta (tyyliin Stocka) vai uskaltaako ulkomaalaisiin suurempiin nettikaupoihin luottaa? Nimittäin mm. Marc by Marc Jacobsin Hillier olisi yli pari sataa halvempi jos ostaisi täältä:

 

4 kommenttia:

 1. kivan näköiset popot, noilla koroilla mäkin saattaisin oppia kävelemään:)

  VastaaPoista
 2. Nordström ainakin myy aitoa tavaraa, joten sieltä uskallat tilata. :) Tuohon hintaan tulee vielä kassalla alv ja tullit päälle (silti varmaan tulee edullisemmaksi). Eli ne laskutetaan suoraan eikä tarvitse lähteä tulliin selvittämään asiaa.

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan näkäiset kengät :) noi mäkin olisin huolinut itselleni :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kengätt ;)
  Munkin luottosaappaat on kokeneet kovia, joten sama metsästys edessä!

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3