lauantai 7. toukokuuta 2011

(kesä)lomalainen ARVONTA!

Koska olen nyt virallisesti kesälomalla tuonne juhannukseen saakka ja tässä tehdään kovaa vauhtia koko perheen kesälomasuunnitelmia, päätin pistää pystyyn aiheeseen sopivan arvonnan :) Säännöt ovat seuraavat:

Jokaisella on yksi arpa ja sen saa vastaamalla kysymykseen (alla). Liittymällä lukijakseni ja / tai linkittämällä saa hyvän mielen :) Palkinnot arvotaan satunnaisnumerogeneraattorin avulla jo 15.5. klo 22, joten vauhdilla mukaan!

Palkintoja on kolme:

1. Biothermin kesäinen Eau d´Energie Body Milk -vartalovoide, joka jättää ihon kesäisen tuoksuiseksi, silkkiseksi sekä kevyesti hohtavaksi. Pakkaus on normaalikokoinen, uusi ja sinetti kiinni. Lisäksi Lumenen kesäisen pinkki Wild Rose -huulipuna ja Gloss&Care -kynsilakka, nämäkin molemmat luonnollisesti uusia ja avaamattomia :)



2. Kesällä pitää myös lähetellä kortteja ja juhlia, joten toisena palkintona arvon uuden Nalle Puhin Ajankäytön Aapisen. Herttaisen kirjan sisällä on oma osio osoitteille, syntymäpäiville, lahjalistoille jne. kauniiden kuvien kera. Mainio jos ja kun ei muista mitään (kuten allekirjoittanut).



3. ja kolmantena matkaan lähtee kattava uusi setti matkakokoista kosmetiikkaa läpinäkyvässä ja koneeseen sallitussa pussukassa. Sisällä kaikki tarvittava shampoosta, vartalovoiteesta, hammasharjasta ja suihkugeelistä kampaan.

Kaikki palkinnot ihan omiani, ei yrityksiltä saatuja.





Arvontaan osallistut siis kertomalla kommenttilootassa...

...mitä kesäistä matkakohdetta suosittelisit meille ja miksi (tai perheelle jossa pieniä lapsia ylipäätään...), vaihtoehtoisesti voit myös hehkuttaa jotain tiettyä lapsiystävällistä hotellia/kaupunkia/nähtävyyttä tai kuvailla oman perheesi onnistuneinta lomamatkaa. Ensisijaisesti ulkomaan kohteet kiinnostavat :)

Onnea arvontaan!

p.s. kesää kohden on hyvä varustautua laadukkain tuottein, joten kosmetiikan suosikkiputiikistani Beauty Baysta saa 10% alennusta ennestään jo edullisista hinnoista koodilla SMILE10. Tuolla mm. Tigit puolet halvemmalla kun Suomessa jne.. Ale voimassa huomiseen 8.5. puoleen yöhön.

27 kommenttia:

  1. Mukana!
    Muumimaa vois olla kiva :) mä olen vähän huono antamaan mitään vinkkiä, kun toi omakin vielä niin pieni, että missään en ole käynyt, kun kummitytön kanssa aikoinaan...

    VastaaPoista
  2. Haluan mukaan!
    Kiitos kivasta blogistasi.

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa. Matkakohteet rajoittuu varmaan kotimaahan, hirmuisen pienten lasten kanssa ei varmaan kauhean kauas kannata reissata. Joku läheinen kotieläintarhakin olisi aika kiva. Meillä ainakin 1- ja 3v lapset tykkää kovin juuri eläinpaikoista :) Ja ovat vielä halpojakin.

    anni409

    VastaaPoista
  4. Arvonnassa mukana :) Kesälomakohteeksi suosittelisin kotimaata tai sitten myös ruotsi ja tanska olisi oikein mukavia/helppoja lasten kanssa. Itse emme ole olleet lasten kanssa vielä kuin Roomassa viime kesänä ja tyttö oli silloin reilu puolivuotias ja matka meni oikein hyvin, kun hän suurimman osan ajasta istui tyytyväisenä rattaissa. Isomman lapsen kanssa en kyllä Roomaan olisi lähtenyt kaupunkilomalle.

    VastaaPoista
  5. Pienten lasten kanssa Junibacken Tukholmassa kahdesti koettu:) Voin suositella!
    Ainut miinus on että rattaita/vaunuja ei saa ottaa sisään, mutta paikka ei ole onneksi suuren suuri...Kannattaa katsoa netistä tarkemmat tiedot.
    Kassalla kun maksaa pääsylipun ei tarvitse muista iloista enää maksaa,paitsi ruoasta joka oli todella hyvää ja suht edullista(siellä on siis oma kahvi/lounaspaikka).
    Meillä tykättiin kovasti kun lapset sai mennä itsenäisesti paikasta toiseen ja käsinkosketella kaikkia ihmeellisyyksiä;)

    VastaaPoista
  6. Mukaan kivaan arvontaan!

    Minulla itselläni on haaveissa kiva perhereissu joko Tanskaan vuokramökkiin + Legoland + Köpiksen Tivoli TAI autolautalla Ruotsiin ja ajo Kolmårdenin eläinpuistoon. Olisiko noissa mitään ideaa teille? :-)

    VastaaPoista
  7. Suomessahan on vaikka mitä, varsinkin kesällä. Riippuu varmaan mitä hakee. Porvoo ja Tammisaari ihania kesäkaupunkeja.

    Ulkomailla varmaan lähellä Tukholma, vähän kauempana Budapest. Rantalomana Kreikka takuuvarma.

    VastaaPoista
  8. Ilman muuta mukaan arvontaan!
    Meillä on haaveena autolla ruotsi-tanska-saksa-lautalla suomeen, mutta ei olla uskallettu varata mitään kun katsotaan nyt miten tämä kahden lapsen arki lähtee rullaamaan. Parin kesän takainen Platanias-reissu oli aivan ihana reissu tuollaisen vuosikkaan kanssa, sitä voi kanssa lämpimästi suositella!

    VastaaPoista
  9. Meillä nyt toukokuussa edessä reissu Pariisiin, lapset 8 v ja 1 v. Rennosti mennään, ei muuta "pakollista" suunnitelmaa kuin yhden päivän vietto Disneyssä. Itse ainakin ihan innoissani ja uskon, että hyvin menee lasten kanssa!

    VastaaPoista
  10. Arvonnassa mukana!

    Itse suosittelisin Orlandoa. Lapsiperheen taivas, on otettu hieman eri tavalla lapset huomioon! Aika pitkä matka vain, mutta meillä meni todella hyvin lennot molempiin suuntiin..

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa:) Kuulin paljon kehuja Astrid Lindgrenin maailmasta Etelä-Ruotsissa ja haaveilen että päästäis sinne ensi kesänä. Suosittelen siis teillekin:) Tietenkin myös Muumimaailma olis ihana!

    VastaaPoista
  12. Tanskaa (Legoland ja Köpis) suosittelen minäkin, Visby on myös kiva lasten kanssa, samoin Gotlanti. Myös kaupunkilomat esim. Amsterdamissa ja Berliinissä ovat meillä lasten kanssa onnistuneet mainiosti, katsoo että majoitus (me ollaan vuokrattu huoneisto jos mahdollista) on hyvällä paikalla ja lähistöltä löytyy leikkipuistoa. Kesällä en lähtisi ihan etelään, kun siellä on pienten kanssa liian kuuma. Kevät ja syksy on siellä miellyttävämpää tai muuten saa varautua siihen, että ollaan koko ajan uima-altaalla:)

    VastaaPoista
  13. Mä osallistun myös. Meillä reissu vuoden ikäisen kanssa Marbellan onnistui todella hyvin. Sen ikäinen ei kohteelta vielä vaatinut oikein mitään ja ilma silloin syyskuussa oli jo leudompi. Me tykättiin paikasta myös paljon.

    VastaaPoista
  14. Muumimaailma on ihan hauska paikka!

    VastaaPoista
  15. jos ei halua kovin kauas lähteä on Tukholma ja Junibacken hyväksi havaittu kohde.

    VastaaPoista
  16. Suosittelen Barcelonaa, koska siellä on kaikkea mitä haluta saattaa: akvaario, eläintarha, ranta, shoppailua, hyvää ruokaa, lapsiystävällistä palvelua.

    VastaaPoista
  17. Osallistun :)

    Me ollaan lasten kanssa reissattu vasta Muumimaailma, Särkänniemi, Korkeasaari ja Turun linna. Hotelleissa yötä. Kaikki menny ihan kivasti. Laivalle itse haluisin tässä kesällä että mentäis, ja nekin 4 pv hotellilaivareissut Kolmårdeniin näkyi olevan aika edullisia, kaverit on kovasti kehuneet sitä ja Junibackenia.

    Uskon että joku Kanarian/Kreetan reissu olis kyllä tosi kiva myös pienten kans. Siistiä ja turvallista. All-inclusive vielä siihen takaamaan helppous :)

    VastaaPoista
  18. Kotimaan kohteista ehdottaisin Puuhamaata, Titi-nallen taloa ja Kalajokea.

    VastaaPoista
  19. Mukaan arvontaan ja itse pienten kanssa suosittelisin Välimeren maita ja majapaikka huoneistohotellina, jotta voi välipaloja yms. kokata hotellihuoneessa ja tarvittaessa napostella jääkaapista yms. :) Ihanaa kesälomaa!

    VastaaPoista
  20. Osallistun minäkin arvontaan. Ulkomaan kohteita en osaa suositella, kun ei olla lasten kanssa matkusteltu, mutta kotimaan kohteista tulee ensimmäisenä Muumimaailma mieleen. :)

    VastaaPoista
  21. Osallistun arvontaan. Yhden lapsen kanssa reissaa vaikka mihin, mutta kolmen pienen kanssa riittää aivan tämä kotimaa. Ähtärin eläinpuisto oli positiivinen kokemus; rauhallinen ja kotoisa. Ei tungosta, kuten Korkeasaaressa.

    VastaaPoista
  22. Mukana viime hetkillä! :)

    Minusta ihanaa esim. vuokrata mökki kotimaasta, lapsiystävälliseltä alueelta ja kiertelee siinä lähellä muissakin kohteissa. Viime vuonna kävimme Saimaalla ja siellä Visulahdessa sekä yövyimme Saimaan rannalla mökeissä. Oli todella kiva reissu. Leirintäalue Visulahden alueella oli hyvä ja erittäin lapsiystävällinen. Lähistöltä myöskin löytyy mm. Kenkävero, turistikohde ja ihana pieni puoti, kannattaa käydä samalla reissulla.

    VastaaPoista
  23. Mukana! Suosittelen Tukholmaa, lapsiperheenä ei olla muualle vielä matkustettu, mutta oli oikein kiva kohde :)

    VastaaPoista
  24. en osaa suositella mitään ulkomailta, ei olla matkusteluihmisiä, meillä neiti viedään kesällä johonkin eläinpuistoon ja me tykättäis itse jonkinlaisesta maatilamatkailusta jossa kotieläinpihassa.

    VastaaPoista
  25. Oi, mukana myös arvonnassa :) ulkomailta en osa suositella mitään, kun ei pahemmin siellä käynyt mutta Jyväskylässä on seikkailupuisto Peukkula :) aa.kallio(a)luukku.com

    VastaaPoista
  26. Arvontaan mukaan! :) Mukavaa lomaa, mulla vasta heinäkuun lopussa! Kreetalla käytiin tytön ollessa 1,5 vuotias, reissu onnistui hyvin! Lähempänä ois sit Pärnun hiekkarannat, josta olen kuullut hyvää! Kotimaassa ajateltiin tänä vuonna kokeilla Vaasaa, Wasalandiaa! ;)

    VastaaPoista
  27. Viime hetkellä mukana!

    Kotimaassa on ihana reissata,en osaa sen kummemmin suositella mitään paikkaa, mutta me ensikesänä ( vielä liian pieni 1.5v ja masuvauva rv 37) reissataan muumien luo,Titi-nallet ym.
    Kotieläinpihat kans tosi kivoja ja korkeasaari!

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3