keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Voittajat arvottu ja kesäloma suunniteltu!

Kiitos rakkahat aivan mahtavista vinkeistänne kesälomaa koskien! Osan olemmekin toteuttaneet lasten kanssa jo aikaisemmin, osa laitettiin korvan taakse tulevaisuutta ajatellen ja osa tulee käyttöön jo nyt :) Matkustamista pienten kanssahan pohdin blogissa jo täällä marraskuisen reissumme jälkeen. Veri vetää silti menemään, joten listasimme miehen kanssa meille tärkeitä asioita lomalla ja päädyimme kuitenkin tuollaiselle pakettimatkalle. 

kuva: Finnmatkat (josta muuten olen reklamoinut lähes joka
reissun jälkeen, ärsyttää, oli silti pakko ottaa taas tuolta kun
paras hotellivalikoima ja se Bamse-kerho Emilille.)
Tällä kertaa suuntana on Kypros, yllä näkyvässä hotellissa kaksio keittiöineen sekä puolihoito. Tärkeinä asioina kohtuullinen lentoaika, järkevät ajat lentoon ylipäätään (Kreetalle esim. lähes aina yölennot jompaan kumpaan suuntaan?!?), hyvä uima-allasalue & hotelli, jossa myös mahdollisuus ruokailuihin. Aloitamme loman tuolla juhannuksena, jatkamme parhaan ystäväni häillä ja heinäkuussa vietämme aikaa mökillä leikkimökkiä remontoiden sekä kotimaassa Muumeja ja Särkänniemeä ihastellen. Sitten onkin edessä suuret muutokset - palaan elokuun alussa töihin ja mies jää kotiin lasten kanssa ainakin puoleksi vuodeksi. Haikeudelle alan hyvästellä tätä mamavuotta pikkuhiljaa ja samalla olen onnellinen, että Stellanen saa olla turvallisesti kotona vielä vajaan vuoden. Siitä kuitenkin lisää sitten myöhemmin. 

Kesken kultamitalimatsin kävin lupaukseni mukaisesti arpomassa Random.orgin kautta kolme voittajaa. Satunnaisnumerogeneraattori arpoi numerot 17, 4 ja 23 eli....

Biothermin vartalovoiteen + Lumenen meikit voitti Terhi:

Osallistun :)

Me ollaan lasten kanssa reissattu vasta Muumimaailma, Särkänniemi, Korkeasaari ja Turun linna. Hotelleissa yötä. Kaikki menny ihan kivasti. Laivalle itse haluisin tässä kesällä että mentäis, ja nekin 4 pv hotellilaivareissut Kolmårdeniin näkyi olevan aika edullisia, kaverit on kovasti kehuneet sitä ja Junibackenia.

Uskon että joku Kanarian/Kreetan reissu olis kyllä tosi kiva myös pienten kans. Siistiä ja turvallista. All-inclusive vielä siihen takaamaan helppous :)


Nalle Puhin Juhlakirjan voitti Satu:

Arvonnassa mukana :) Kesälomakohteeksi suosittelisin kotimaata tai sitten myös ruotsi ja tanska olisi oikein mukavia/helppoja lasten kanssa. Itse emme ole olleet lasten kanssa vielä kuin Roomassa viime kesänä ja tyttö oli silloin reilu puolivuotias ja matka meni oikein hyvin, kun hän suurimman osan ajasta istui tyytyväisenä rattaissa. Isomman lapsen kanssa en kyllä Roomaan olisi lähtenyt kaupunkilomalle.  
Ja matkakosmetiikkapakkauksen Jenna:


Mukana! Suosittelen Tukholmaa, lapsiperheenä ei olla muualle vielä matkustettu, mutta oli oikein kiva kohde :) 

Ottaisitteko voitokkaat naiset yhteyttä stellassecondhand at gmail. com ja laittaisitte osoitetta, niin saan paketit matkaan. Onneaonnea! Muutoin palaan ostoksiin ja huutiksiin ja kaikkeen, kunhan saan polttarihommat hoideltua alta pois. Keväistä keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, kypro kuulostaa huippuhyvältä!

    VastaaPoista
  2. Wau, voitinko mä kerrankin jotain!? Mahtavaa :D Pistän meiliä.

    Niin ja oikein hyvältä kuulostaa teidän kesäsuunnitelmat :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3