maanantai 2. toukokuuta 2011

Smells like summer

Pääsiäinen meni ja vappu, reissussa oltiin molemmat juhlat joten koneella en ole ollut kohta kahteen viikkoon pientä paussia pidempään. Ihanaa keväästä nauttimista on meidänkin elämämme ollut, niin kuin muidenkin blogeista on  saanut lukea. Koska kevääseen liittyy uuden alku, pitää vanhasta päästä eroon. Pitkin alkuvuotta käynnissä ollut raivausprojektini on taas saanut lisäpontta valon myötä (kiitos muuten viime postauksen kommenteista, huutikseen matkaavat siis meidän ylimääräiset ihanuudet tämän viikon aikana). Ennen vappua kyytiä sai alakerran vessan kaapit, joissa ongelma on....mun hajuvedet. Olen tuoksuhullu. Kirjamellisesti. Tuoksuihin liittyy muistoja, odotuksia, paljon onnellisia hetkiä, mielikuvia minusta. Suosin selkeästi erottuvia tuoksuja, makeita, hedelmäisiä, iloisia. Pelkät hennot vesituoksut ovat raikkaudestaan huolimatta pliisuja, pistävistä tulee päänsärkyä. Käytän harvoin samaa tuoksua kahta pulloa ja eri fiiliksiin on oltava omansa muutenkin. Niinpä kaapissa majailee jatkuvasti lähes kymmenen hajuvettä. Vähän liikaa ehkä? Vein pullot pihalle putsattaviksi, tältä minä tuoksun:

Iltoihin Guess Seductive, Muglerin Angel, Moschinon Glamour.
Talvisiin työpäiviin Burberryn Beat ja Dieselin Fuel for life Unlimited.

Syyspäiviin DKNY:N Greetings from NY ja saman
Delicious Night sekä Zaran Black Peony,

Kevääseen Marc Jacobsin Daisy ja
L´Occitanen Verbena.
Kuvasta puuttuvat laukussa luuranneet kevättuoksuni Kenzon Magnolia ja uusin hankintani 5:40 pm in Madagascar, jonka erikoinen tuoksu on houkuttanut jo pitkään. Paketistakin tulee ihana fiilis!Kesäksi olen lisäksi hankkinut viimeiset 10 vuotta Escadan kausituoksun. On ihan teiniä ja karkkia joo, mutta en vaan voi vastustaa näitä:)


Mies muuten kunnostautuu tuoksuhommissa usein ja on noistakin ostanut lahjaksi yli puolet. Kiitos siis siitä :) Tuoksumakuni jakaa usein mielipiteitä, äitini varsinkin puistelee päätä  monelle suosikilleni (kuten sille vedenjakajalle Angelille), mutta mielestäni jokainen on minulle täydellinen. Tuoksu voi myös yllättää asusteena, kun muuten pukeudun aika yksinkertaisesti mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Ainakaan tuoksuni eivät pyytele anteeksi (vaikka allergikoilta olisi varmaan syytä...). Nyt muuten keksin toisen tuon tuoksun tuon Angelin lisäksi, jota olen ostanut uudestaan ja uudestaan:


Onko teillä tuoksusuosikkeja, ikuisia tai nyt pinnalla olevia?
Tätä miettiessä voikin valmistautua....ARVONTAAN, jonka ajattelin järjestää ihan omaksi ja teidän iloksenne tähän teemaan liittyen loppuviikosta. Palkintona siis jotain hyvän tuoksuista, jääkäähän kuulolle :)

6 kommenttia:

 1. Aika vähän käytän tuoksuja, mutta silloin tällöin kyllä. Kaapistani löytyy vain pari: nuoruusvuosilta asti mieleinen Lancomen Tresor, Forever and Ever Dior, Christina Aquilera Inspire

  Arvontaa odotellessa =)

  VastaaPoista
 2. Sama vika mulla eli olen tuoksuhullu. :) Liikaa on kertynyt kaappeihin erilaisia tuoksuja ja pitäisikin siivota joku päivä. Tykkään eniten raikkaista tuoksuista. Ikisuosikkini on Ralph Laurenin Ralph. Escadan kausituoksu on jo vuosi saatava, vaikka olis kuinka teiniä. ;) Tuo Taj Sunset on I-H-A-N-A. :) Muita suosikkeja ovat mm: Elisabeth Ardenin Green tea, Jennifer Lopezin Glow, YSL In love again, DKNY, Diorin Miss Cherie... Iltatuoksuna mulla on usein Christina Aquileran nimikkotuoksu. On sopivan mausteinen mutta ei liian tunkkainen. Mies toi mulle jo jokin aika sitten tuliaisina Givenchyn tuoksun. En muista nimea kun sitä ei pullossa lue. Mutta se on myös tosi kiva. Lisäksi mulla on kymmeniä muita tuoksuja, mutta noita käytän eniten.

  VastaaPoista
 3. Mä taas käytän ihan muutamaa vuodesta toiseen. Ikisuosikki on Laura Biagiottin Laura, jota oon käyttänyt teini-ikäisestä asti.

  Saankin ajoittain kuulla, kuinka joku/jossain tuoksuu ihan multa (= tuolta LB:n nimikkotuoksulta) :D.

  VastaaPoista
 4. Mä olen myös vain niiden muutaman tuoksun ystävä vuodesta toiseen. Paras on Escadan Magnetism ja hyvä kakkonen YSL:n Baby doll Paris.

  VastaaPoista
 5. Mulla on ikisuosikit Laura, rl:n romance, ckn eternity, Cliniquen heart ja sit välillä kokeilen hiukan muitakin. Koitan nykyään ostaa max 30 ml pulloja, että ne kuluu ajoissa ja sitten voi ostaa taas jonkun uuden!

  VastaaPoista
 6. Mä käytän tosi vähän tuoksuja. Töissä ei voi käyttää ja muulloin en muista :) Paitsi juhlaan koetan muistaa pirskauttaa.
  Saijan mainitsema Escadan Magnetism on myös mun lemppari :) Sitä multa löytyy vajaa pullo. Samoin tykkään Lancômen Hypnosesta, mutta en ole saanut sitä vielä ostettua :) Pidän siis aika mausteisista tuoksuista. Joku Escadan tuoksu mulla on myös, en vaan muista nyt nimeä. Sininen on se pullo kuitenkin ja jo monta vuotta vanha...

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3