perjantai 21. tammikuuta 2011

H&M -> 5 euroa alennusta!

Pikapostaus ennen puistoilua: H&M:n liveliikkeissä on taas kamppis, että ostamalla mitä vaan (siis vaikka euron jutun) saa kuitilla helmikuun alussa 5 euroa alennusta ostoksestaan. Kävin eilen pikaisesti kaupoilla ennen Stellan muskaria, mukaan tarttui 7 eurolla vedenkestävä talvitakki ensi lumille koossa 86 sekä siihen sopiva pipo kolmella eurolla. Vitosen arvoinen kuitti kävi ilmi vasta kassalla, eivät ainakaan meidän kaupungissa kovin tätä mainosta. Hyvä diili. Jos kehtaisin, niin kävisin useamman kerran ostamassa jotain pientä ja lunastaisin joka kerta tuon alekuitin ja sitten helmikuussa ostaisin yksitellen aina jotain uutta johon alekuitit käyttäisin. Taidan kehdata ehkä sittenkin, vitonen on vauvapuolellakin puolet pois monesta kivasta kesävaatteesta. Mä en ole nyt tilannut Henkan nettikaupasta sillä 10% alella, menee postikuluihin se ja meillä ainakin ihan hyvät valikoimat itse liikkeessäkin.

Nää läks mukaan. Sävyt pielessä kuvassa tosin.

Samalla kävin KappAhlissakin, välillä tsekkaan heidän lasten aletarjontansa vaikka yleisesti ottaen en kovinkaan paljon tykkää Kappiksen vaatteista. Yllätys olikin suuri, kun siellä oli kevätuutuuksina tullut vaikka mitä nättiä sekä tytöille että pojille! Nextin tyylisiä ruusu- ja tilkkutunikoita, sukkiksia, leggareita. Ja pojille mm. farkkupaita <3

Tämä oli livenä nätimpi, löytyi sopivat
sukkikset myös. Tunika, mutta 86 tai 92 menisi
meillä mekkona kesällä. Söpis.
Tämä paita oli jotenkin tosi makea.
Yökkäreissä oli ihanat vaaleanpuna/ruskeasävyt kerrankin.

Niin ja juuri kun olin eilen postannut noista kengistä, tuli meiliin ilmoitus Lilliksen lisäalesta kantiksille - pakkohan oli ne viimeiset Livie&Lucat nyt sitten ostaa :) Ovat kokoa 20, toivottavasti sopivat viimeistään alkusyksystä. Malli menee kyllä siis juhla/sisäkenkänäkin jos jalka ei ole vielä kasvanut siihen mennessä tarpeeksi. 

Nyt ulos, mukavaa perjantaita ja tervetuloa uusille lukijoille :)

3 kommenttia:

  1. Täältäpä löytyi mukava blogi!
    Jään seurailemaan teidän tarinoita :)
    Kivoja ostoksia tarttui mukaan.
    Kiitti tästä H&M vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Nanna: kiva kun löysit mukaan! Kävin vastavierailulla myös :) Ja ole hyvä vinkistä, niistä ilahdun aina itsekin.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3