keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kevään merkkejä (aka vk)

Näin se vaan lisääntyy, valo ja lämpö. Kaikki kasvaa kohisten, niin lapset kuin rohkeat silmut jo pihan kinosten alta. Meidän pikkumuru on ollut nyt muutaman viikon tarhassa, onneksi ryhmä on pienehkö ja hoitajat ihania. Tyttö viipottaa iloisena ja aurinkoisena aamuisin leikkimään. Päivät yritämme pitää mahdollisimman lyhyinä, minulla kuitenkin se pisin päivä perheessä joka työmatkojen takia venyy huomattavasti - olenkin tässä samalla miettinyt erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja oman uran suhteen. Katsellaan, kuulostellaan. Emil tuntuu yhtäkkiä ihan kamalan isolta pojalta, pienihän viisivee vasta on, mutta pitkänä ja pohtivana tuntuu joskus sydäntäraastavan suurelta. 

Aasinsiltana edelliseen olen vihdoin saanut käytyä läpi molempien välikausijemmat, -hankinnat ja kokonaisuudet. Onhan sitä rompetta nyt älytön määrä, mutta tämä on minun paheeni. Ja olen ainakin _yrittänyt_ miettiä ihan käytön kannalta, Emilin kamppeissa onnistuenkin ja Stellan...no jaa. Alla siis molemmille nyt settiä toisensa perään.

Stellan tarhasetti ykkönen:


Eli POPin punajuurenpinkki kuorihaalari koossa 86 FB-kirpulta, samoin siihen sopivat POPin pipot ja Biggun kukkahattu. Hanskat POPin alesta, pinkit karvavuorelliset Reiman vk-kengät kokoa 22 JesperJuniorin -50% ja Kangaroosin lenkkarit Emilin peruja.


Tarhasetti kakkonen tulee kyllä ekana käyttöön sillä on paksumpi:



Ticketin plain rain w. fleece kokoa 86 cm JesperJuniorin alesta, Lindexin mustat kuorihousut 86 cm Emilin vanhat. Reimatecin rukkaset ja Ellen asustesetti huutiksesta, Pikku Stikkarin nallepipo FB-kirppu, punaiset Elefantenin kengät mökkikylän kenkäkaupan alesta. Saman kylän kirpulta löytyi vielä sopiva Kimperin puolukkapallopipo jollainen löytyy myös veljen setistä...




Emilin välikausikamppeissa on pieniä ongelmia, kun äidin ja pojan toiveet alkavat mennä jo vähän ristiin. Itse tykkäisin vielä tuon ikäisellä värikkäämmistä yhdistelmistä, mutta ymmärrän tavallaan sen halun olla "isompi" ja matkia muita. Huoh. Katsotaan siis miten paljon ekaa yhdistelmää meillä oikeasti käytetään...Ja siis tottakai vanhemmat sanovat mitä puetaan, mutta olen antanut valitakin muutamasta vaihtiksesta.


Jonathanin tähti-sarjan takki 116 cm on ostettu jo kesällä JesperJuniorin alesta, Reimatecin 116 cm tummanruskeat housut syksyiset samoin kun Jonthanin tähtihanskat, Kimperin pallopipo FB-kirpulta, Lindexin tähtipipo normihinnalla (!) ja toiset ruskeat Reiman housut sen mökkikylän kirpulta :) Tähän tulossa vielä Vikingin goretex-lenkkarit Stockan kanta-asiakastarjouksesta koossa 31.


Emil itse siis fanittaa huomattavasti enemmän tätä kakkospukuaan:




Hieman on synkähkö maman mielestä... Icepeakin takki 116 cm FB-kirpulta, Lindexin samankokoiset housut jollain tarjouskupongilla, Fixin hanskat ja pipot kaikki alesta, loistavat Tretornin Goretex Hockey Bootsit 31 Elloksen lounasalesta.






 Ja fleeceäkin löytyy molemmille:



Emilin 116 cm:n Villervalla huutiksesta (toivottavasti menee vielä kevään...), Me&I:n pipo alesta. Stellan sydämellinen fleece 86/92 H&M:n ale, Lindexin windfleece 92 FB-kirppu, pipo ja hanskat jostain edullisesti :)


Ja jotta kaikkea olisi varmasti liikaa, löytyy Stellalle vielä sellainen siistimmän puistoilun (en tiedä mitä se oikeasti on mutta jotenkin piti perustella) setti, jonka _ehkä_ raaskin antaa päiväkotiin kunhan kuivat kelit myöhemmin...samalla harkitsen ihan pikkiriikkisen vielä yhden Racoonin haalarin hankkimista, mutta sitä ei voi perustella kyllä millään :D




Ihanin Ticketin kukkatakki 86 cm FB-kirppu, pinkit kuorihousut 86 cm Tiksun outlet, pandapipo huutiksesta, hanskat ja raitapipo syksyiset ja muut onkin jo esitelty. Näiden lisäksi kuvista muuten puuttuvat suloiset ruskeat Superfitin goret, jotka sopivat monen yhdistelmän kanssa.



Ja koska (lasten)vaatehulluna on niin kiva olla, vilautan seuraavan koon (92) välikausivaatekasaa vähän jo - näiden toivon menevän siis syksyllä ja hyvällä tuurilla vielä ensi keväänäkin;)


Sellasta. 

Edellisessä postauksessa esiteltyihin hienostelusetteihin verrattuna huomattavasti reippaampaa värimaailmaa nähdään siis meidän arjessa. Tässä näitä kuvatessani ja mittaillessani mietin että vaikka ehdin bloggaamaan niin harmittavan harvoin enää, on tämä samalla minulle myös jonkinlaista arkistointia mitä meiltä löytyykään ja miten asiat sopivat yhteen. Toivottavasti joku muukin saa näistä irti jotain :) Aurinkoisia päiviä, palataan taas - seuraavaksi pääsen ehkä meidän sisävaatteiden arkiyhdistelmiin tai jopa kesävaatteisiin jo.

7 kommenttia:

  1. Ihania settejä olet kasannut!! Kyllä nolla nyt kelpaa kevättä ottaa vastaan:)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus! Monia tuttuja juttuja, ja montaa taas meille haaveilen :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja :) Millillekkin on tainnut kertyä sen verran useat setit etten pysty mitenkään enään perustelemaan ostoksiani :D Onneks niitä ei ole vielä kummemmin kukaan kysellytkään ;)

    VastaaPoista
  4. Tykkään kaikista! Kivan pirtsakkaa ja ihanasti asustettu. Mun pitää kyllä perehtyä paremmin tuohon FB-kirppikseen... :)

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi sinulla. Olen jo pidemmän aikaa seuraillut tätä, koskaan en vaan ole saanut aikaiseksi kommentoida =)

    Tätä blogia on kiva lukea, kun itsekin ostan lähinnä vaan alesta tai kirppiksiltä vaatetta lapsille. Hyvin harvoin tulee ostettua mitään normihintaan.
    On hauska nähdä kuinka upeita asukokonaisuuksia saa tehtyä kirppislöydöillä =)

    Ja tosi ihanat setit molemmille lapsille!

    VastaaPoista
  6. Oot kyllä aivan mahtavia settejä. Oikein kateudella noita katselen ja ihastelen =)

    VastaaPoista
  7. I just found your blog and want to say thank you! What an enjoyable time looking
    through so many Entertainment sites. Thanks for sharing
    Amazon Summer Sale 2018
    Ferns N Petals Coupon Code<
    MakeMyTrip Coupon code
    FreshMenu Coupons 2018

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3