tiistai 24. toukokuuta 2011

Huutiksessa herkkuja!

Pikainen muistutus vaan, olen aloittanut siis tämänkin tekstin 6.5.(!) eli mielipuolista kiirettä pukkaa. Nyt on kuitenkin sentään polttarit hoidettu, saatu töihin sovittua orientoitumispäivä sekä vapaaehtoishommatkin hyvällä mallilla. Muutoin olen käyttänyt kaiken liikenevän ajan nyt huutisahkerointiin, eli täältä löytyy vielä hetken meille sopimattomia uutuuksia mm. Gapilta ja Nextiltä. Lisää laitan sitä mukaa kun ehdin. Viikkasin kesävaatteet valmiiksi ja niitä on sen verran runsaasti, että joistain supersuloisista oli vaan pakko luopua :/  En pyri tekemään rahaa näillä, lähtöhinta tai osta heti -hinta on aina sama minkä itse olen maksanut. Toivottavasti kuitenkin hutiostoksillani tuotan iloa muille kauniiden lastenvaatteiden ystäville ;) Myynnissä nyt siis esimerkiksi nämä:



... ja kesävaatetta sekä käyttövaatetta tulee seuraavaksi kokoluokissa 62-68-74 cm sekä minun sopimattomia vaatteitani kuten tämä uusi Gapin huppari koossa M ja uusi Gapin mekko koossa L:




Pahoittelut etten ehdi nyt enempää, kommentoin ja lukaisen kyllä juttujanne aina kun mahdollista! Seuraava postaus onkin sitten jättimäinen ostopostaus, esittelen kaikki ale- ja kirppislöydöt sitten kerralla kuukauden ajalta ;) 

Aurinkoa ja kaikkea hyvää siihen saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3