perjantai 25. helmikuuta 2011

Meikkitarjouksia Sokokselta ja muuta sekalaista

Mun postaukset tulevat nyt aika sillisalaattina ja epäsäännöllisesti. Stella nukkuu edelleen pahimmillaan puolen tunnin unia myös päivisin, hampaita tehdään pitkään näköjään ja allergiat vaivaavat edelleen. Katsotaan joudunko laajentamaan tuota munatonta dieettiä. Plääh. Aloitettuna on postauksia niin meidän kesävaatteista kun kodistakin sisustusmielessä sekä kosmetiikan pihistä&panosta -sarjaan jatkoa, tulossa on kunhan aikaa olisi enemmän...Kosmetiikkaa sivuankin nyt sen verran, että kävin Sokoksella pikaisesti kun oli muutama juttu meikkipussista loppu. Tällä hetkellä pussin sisältö on seuraava (luomivärit, brow kit ja rajauskynä olivat kylppärissä enkä jaksanut kipaista kuvaan):

Meikkivoide, aurinkopuuteri + huultenrajaus Clinique,
valokynä, roosa kiilto + puna Dior, toinen puna Clarins
ja koralli kiilto Biotherm. Luomivärit ois MAC + Lumene,
rajaus Rimmel ja kulmat Wet´n Wild.
Lopussa siis kivipuuteri (MsChic) ja ripsiväri (L´Oreal), varpaankynsien lakkakin (Mavala) oli loppu. Sokoksella päädyinkin sitten kokeilemaan ihan muuta kun mitä piti - Lumenen "nuorisosarjan" Natural Coden meikit olivat alessa ja päätin kokeilla näitä vaihteeksi.


Tuuheuttava ripsari 6,50 €, kivipuuteri 5,90 € ja kynsilakka 2,10 €.

Nythän siellä on alkamassa taas Kutsu kauneuteen -päivät, joten tarjouksia toki paljon muitakin. Mun suosikkiripsarit olivat kuitenkin normihintaisina, enkä jotenkaan viitsi maksaa 17,90 ei-selektiivisestä tuotteesta, tax freestä saa Lancomen & Diorin vastaavat muutamaa euroa kalliimmalla ja ollaan lähdössä muutaman viikon päästä Tukholmaan (uskaltauduin Tyylilyylin Annin postauksen jälkeen varaamaan Siljalle risteilyn :)). 

Postia on tipahdellut (lähinnä huutiksesta) myös tänne päin, tänään ilahduttivat laatikosta löytyneet kaunista käsityötä olevat supersuloiset Bambi-pöksyt. Aika ihanat eikö!





Huutista päivittelen itsekin taas pikkuhiljaa, myyntiin menee muun muassa se muutama postaus sitten esittelemäni ihana Benettonin velourmekko - Stella inhoaa sitä huppua :( Muutakin nättiä ois taas myytävänä:








Ihanan tunnustuksenkin olin saanut taas, Martze piristi väsynyttä päivääni :) Jaan sen eteenpäin nyt kaikille mahtaville kanssabloggaajille ja toivottelen mukavaa viikonloppua - me valmistaudumme hiihtolomailemaan, Savo kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3